У Радивилові з концертом побував Артем Пивоваров

07 Квітня 2022, 11:36
У Радивилові з концертом побував Артем Пивоваров 1509
У Радивилові з концертом побував Артем Пивоваров

З акустичним концертом у місті Радивилів побував відомий український виконавець та автор пісень Артем Пивоваров.

Про це повідомили на сторінці Радивилівської громади.

Для молоді міста така зустріч стала справжнім сюрпризом: послухати одного з найпопулярніших артистів сучасності зібрались у залі Радивилівського ліцею №2.

«У цей непростий час, коли наша країна у війні відстоює свою цілісність і свободу, музикант активно працює також і на мистецькому фронті. Своєю музикою Артем Пивоваров не лише підіймати бойовий дух українських військових, але і мотивує жителів українських міст та містечок незламно тримати опір окупанту. Українська пісня у час війни також є зброєю і допомагає підтримувати сплеск патріотизму всім, хто бореться за рідну землю», – йдеться у дописі.

Для молоді Радивилова Артем Пивоваров провів імпровізований концерт, так званий концерт-«квартирник», що передбачає формат сольного виконання пісень та діалогу з аудиторією.

Шанувальники творчості Артема Пивоварова спільно з музикантом заспівали улюблені хіти «Дежавю», «Рандеву», «Минають дні, минають ночі», дізнались про його життя поза сценою і творчі плани.

Читайте також: Жителі чеського села Дубно висловлюють слова підтримки дубенчанам

Сам співак наголосив, що отримувати емоції важливо – як для глядачів, так і для артистів. Це такий безперервний процес обміну енергією....

Головний меседж радивилівським шанувальникам від популярного артиста: «Постійно працюй над собою – і досягнеш, про що найбільше мрієш». Уродженець невеликого містечка на Харківщині, чиї пісні приходять слухати  багатотисячні аудиторії,  власним прикладом доводить, що ця формула успішно працює для кожного.

Додають, що Артем Пивоваров обіцяв після перемоги України знову відвідати Радивилів,  і «розкачати» місцеву публіку новим концертом і новими піснями.

Читайте також: Скільки дітей народилося на Дубенщині з початку війни

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром