Євробачення-2022: Kalush Orchestra пояснили, чи буде резервний номер виступу

31 Березня 2022, 15:19
Kalush Orchestra пояснили, чи буде резервний номер виступу 1944
Kalush Orchestra пояснили, чи буде резервний номер виступу

Український гурт Kalush Orchestra, який готується до виступу на Євробаченні-2022, розповів, що на випадок їхньої відсутності організатори дозволили не робити резервний запис.

Про це повідомив 24 канал.

За словами гурту Kalush Orchestra, його позбавили необхідності робити резервний запис, якщо їх не буде на конкурсі. Замість цього буде показано виступ з Національного відбору. 

«Підготовка резервного відео припала на час, коли Росія вже почала широкомасштабне вторнення. В умовах війни можливості проводити зйомки дуже обмежені, а тим паче такого рівня, який би ми хотіли показати європейській аудиторії. Тож нашим резервом буде запис живого виступу у фіналі Нацвідбору», — сказав представник гурту.

Зокрема в коментарі йдеться, що команда гурту та музиканти налаштовані приїхати в Турин з новою постановкою та «запалити європейську сцену наживо, на всі 100%». 

Хлопцям з гурту вже понад місяць європейські букмекери прогнозують перше місце на конкурсі.

Варто додати, що раніше в соцмережах та ЗМІ з'явилась інформація, що гурту Kalush Orchestra дозволили не робити резервний номер, а згодом – що вони начебто вже його зробили у Львові. Ні гурт, ні представники українського Євробачення не підтверджували таку інформацію.

Читайте також:

Kalush Orchestra – «Стефанія»:

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39