У Володимирі переселенців запрошують на засідання клубу «Паляниця»

31 Березня 2022, 14:06
У Володимирі переселенців запрошують на засідання клубу «Паляниця» 346
У Володимирі переселенців запрошують на засідання клубу «Паляниця»

У Володимирі, у культурно-мистецькому центрі 2 квітня о 15:00 відбудеться засідання клубу «Паляниця».

Зустріч організовує режисерка народної аматорської театр-студії «Різнобарв’я» Лариса Половньова, інформують на офіційному сайті міста.

«Не секрет, що жінкам перш за все треба виговоритися, поділитися своїми переживаннями, почути слова підтримки, відчути дружнє плече та щире співчуття. Зробити це простіше й ефективніше в маленькій групі, яка займається якоюсь простою загальною справою. Так само як багато років тому жінки сідали у коло навкруги свічки, разом вишивали, плели й шили, ділячись при цьому своїми радощами й бідами. Це і є справжня українська арттерапія, перевірена віками», – переконані організатори зустрічі.

У Володимирі зустрічі клубу «Паляниця» на малій сцені театру-студії «Різнобарв’я» уже стали традиційними. Цими ж вихідними запрошують долучитись і жінок, які переїхали в наше древнє місто з інших регіонів України. Основною метою такого заходу є згуртувати приїжджих людей, розповісти про місто, допомогти з освоєнням мови та залучити психологічні аспекти. 

Я сама переселенка, яка змушена була тікати від війни в 2014 році, тож мені добре відомі усі труднощі та переживання, з якими зустрічаються зараз жінки, – розповіла ініціатор заходу Лариса Половньова.

Читайте також: У Володимирі розпочинається зарахування дітей до першого класу

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
23.04.2024