У Мілані з’явився стріт-арт з Анною Франк, яка спалює рашистський знак Z

29 Березня 2022, 15:00
У Мілані з’явився стріт-арт з Анною Франк, яка спалює рашистський знак Z 1191
У Мілані з’явився стріт-арт з Анною Франк, яка спалює рашистський знак Z

У Мілані з’явився новий стріт-арт, на якому зображена єврейська дівчинка, бранка Освенцима та Берген-Бельзена Анна Франк. Вона спалює символ розв’язаної росією війни в Україні.

Про це повідомило НВ.

Автор роботи — італійський художник Олександро Паломбо. Так він вирішив висловити солідарність із захисниками України.

На новій роботі Паломбо всесвітньо відома жертва Голокосту Анна Франк вбрана у світло-блакитну сукню і синьо-жовтий шарф — одяг кольорів українського прапора. У руках вона тримає червоний аркуш паперу з літерою Z у білому колі.

«Ми є свідками моделі війни, яка розвивається з використанням безлічі засобів, включаючи фальшиві новини та пропаганду в соціальних мережах, щоб вплинути на почуття та громадську думку. Путінська «денацифікація» — це важка операція пропаганди та містифікації, проведена для того, щоб виправдати варварське вторгнення в Україну», — написав Паломбо в Instagram.
 
 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений aleXsandro Palombo (@alexsandropalombo)

«Пам'ять — одне з найпотужніших антитіл, яке дозволяє нам захищатися від небезпек сьогодення, — додав художник. — Ми маємо виховувати нові покоління та розповідати їм про те, що сталося. Ми повинні робити це без фільтрів, прямо, знову і знову, через пам’ять про факти та жахливі образи, що відображають жахи Голокосту та винищення мільйонів людей».
Читайте також: 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024