Співак Sting перевипустив пісню Russians, щоб зібрати кошти Україні

28 Березня 2022, 14:41
Співак Sting перевипустив пісню Russians, щоб зібрати кошти Україні 1260
Співак Sting перевипустив пісню Russians, щоб зібрати кошти Україні

Англійський співак та музикант Sting перевипустив пісню «Russians» у версії гітари та віолончелі. Прибуток з якої передасть українським волонтерам.

Пише WonderУкраїна.

Прибуток від релізу передадуть організації Help Ukraine Center — волонтерському логістичному центру, заснованому українськими бізнесменами для залучення гуманітарної та медичної допомоги з усього світу. Операційну підтримку здійснюватиме німецький благодійний фонд Ernst Prost, People for Peace – Peace for People.

«За багато років, що пройшли відколи я написав цю пісню, я майже ніколи її не співав, тому що уявити не міг, що вона знову стане актуальною. 

«На жаль, через криваве та неймовірно хибне рішення однієї людини вторгнутися до мирної, нічим не загрожуючої йому сусідньої країни, ця пісня знову закликає нас усіх до гуманності», — Sting. 

Для хоробрих українців, які борються проти цієї жорстокої тиранії, а також для багатьох росіян, які протестують проти того, що коїться, попри ризик ув’язнення — ми, всі ми, любимо своїх дітей. Зупиніть війну», – сказав Стінг.

Пісню «Russians» він написав у 1985 році та присвятив її Холодній війні (1946-1989). Вперше вона з’явилася в його дебютному альбомі The Dream of the Blue Turtles. Прослухати пісню можна на всіх цифрових платформах.

Нагадаємо, що співак Sting активно підтримує українців. Нещодавно він разом зі своєю родиною надіслав допомогу Україні.

Читайте також: Співак Sting підтримав українців-біженців

 
 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений STING (@theofficialsting)

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024