Арт-Батальйон: у Музеї Корсаків відбулися читання поезій Миколи Мартинюка

27 Березня 2022, 18:56
Микола Мартинюк 1342
Микола Мартинюк

У Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків у рамках марафону «Арт-батальйон» відбулися читання поетичних текстів українського письменника — Миколи Мартинюка.

Про це повідомили на Facebook-сторінці музею.

«Влучне Слово — це зброя!

А Слово Миколи Мартинюка — це ще й інтелектуальна зброя, що звучить багатьма мовами (англійською, польською, чеською, болгарською, білоруською, грецькою, російською та УКРАЇНСЬКОЮ), чим поширює свій радіус дії!

«Арт-Батальйон» працює!!!» — прокоментувала Леся Корсак, керівна партнерка МСУМКу.

Нагадаємо, що в Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків щодня проходять творчі зустрічі в рамках проєкту «Арт-Батальйон». Розпочала мистецький марафон мисткиня Олена Бурдаш. Слідкуйте за анонсами на нашому сайті та на сторінці музею

Читання поезій Миколи Мартинюка :

Про проєкт: Музей сучасного українського мистецтва Корсаків формує «Арт-батальйон» та започатковує мистецький марафон, який триватиме аж до нашої ПЕРЕМОГИ.

Відомо, що, окрім пізнавальної, естетичної, комунікативної та інших функцій, мистецтво має ще і компенсаторні та психотерапевтичні властивості, які поповнюють нестачу сил людини, дозволяють краще адаптуватися до складних умов навколишнього середовища та втішають. Тому МСУМК започатковує проєкт, який передбачає щоденні концерти, літературні зустрічі, вистави, перформанси, майстер-класи тощо.

Запрошуємо до лав «Арт-батальйону» музикантів, художників, поетів, філософів, літераторів та кожну творчу особистість, яким є що сказати мовою мистецтва.

А всі жителі та гості міста можуть стати як глядачами, так і учасниками цього проєкту. Також ми переконанні, що, відвідуючи мистецькі заходи, ви можете не тільки розвинути свій естетичний інтелект, здобути новий досвід та сублімувати негативні емоції, а й відволіктися від проблем сьогодення і поповнити свої сили.

Запрошуємо щодня із 15:00 до 17:00 у Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків, місто  Луцьк, Карбишева, 1.

Керівниця проєкту — Анастасія Семенишина.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024