Арт-Батальйон: у Музеї Корсаків мисткиня Олена Бурдаш зачитала власні поезії

26 Березня 2022, 19:28
У Музеї Корсаків відбулися читання поезій мисткині Олени Бурдаш 1365
У Музеї Корсаків відбулися читання поезій мисткині Олени Бурдаш

У Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків відбулися читання поетичних текстів волинської мисткині — Олени Бурдаш.

Про це повідомили на Facebook-сторінці музею.

«Велике Серце Великої Людини!

Олена Бурдаш, відома волинська мисткиня, поетеса, інтелектуалка, філософка, розпочала сьогодні наш марафон, що триватиме щодня аж до Перемоги!

Вона першою сміливо записалась до лав «Арт-Батальйону», чим продемонструвала свою позицію, неабияку сміливість та твердість духу!

Отримали позитивні емоції, надихнулись та сповнились натхненням!» — прокоментувала Леся Корсак, керівна партнерка МСУМКу.

Також Леся Корсак запросила вступати до «Арт-Батальйону» усіх небайдужих, «кому є що сказати людям мовою мистецтва!»

«Жителі та гості міста, станьмо разом глядачами та учасниками проєкту! Мистецтво — завжди на передовій!!!» — Леся Корсак.

Додамо, що 27 березня відбудеться наступна зустріч у межах проєкту «Арт-Батальйон» — виступ волинської співачки, керівниці студії «SoloWay», учасниці 4-го сезону телевізійного співочого талант-шоу «Голос країни» — Галини Конах.

Про проєкт: Музей сучасного українського мистецтва Корсаків формує «Арт-батальйон» та започатковує мистецький марафон, який триватиме аж до нашої ПЕРЕМОГИ.

Відомо, що, окрім пізнавальної, естетичної, комунікативної та інших функцій, мистецтво має ще і компенсаторні та психотерапевтичні властивості, які поповнюють нестачу сил людини, дозволяють краще адаптуватися до складних умов навколишнього середовища та втішають. Тому МСУМК започатковує проєкт, який передбачає щоденні концерти, літературні зустрічі, вистави, перформанси, майстер-класи тощо.

Запрошуємо до лав «Арт-батальйону» музикантів, художників, поетів, філософів, літераторів та кожну творчу особистість, яким є що сказати мовою мистецтва.

А всі жителі та гості міста можуть стати як глядачами, так і учасниками цього проєкту. Також ми переконанні, що, відвідуючи мистецькі заходи, ви можете не тільки розвинути свій естетичний інтелект, здобути новий досвід та сублімувати негативні емоції, а й відволіктися від проблем сьогодення і поповнити свої сили.

Запрошуємо щодня із 15:00 до 17:00 у Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків, місто  Луцьк, Карбишева, 1.

Керівниця проєкту — Анастасія Семенишина.
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024