Українські артисти зіграли відеоконцерт подяки для українських медиків

14 Березня 2022, 13:51
Юлія Саніна і Monatik 1143
Юлія Саніна і Monatik

Українські артисти подякували усім медичним працівникам України у військовому відеоконцерті, створеному за ініціативи каналу MED+ та співзасновника музичної премії YUNA Павла Шилька.

Monatik, Юлія Саніна (гурт The Hardkiss), Артем Пивоваров, Олександра Заріцька (гурт KAZKA), Святослав Вакарчук, Христина Соловій, Катерина Осадча, Маша Єфросініна, Ivan NAVI, Потап, Наталія Могилевська, Павло Зібров, Юрій Горбунов, Катерина Кухар, Руслана, Віктор Павлік та багато інших артистів звернулись до медичних працівників, які стоять пліч-о-пліч з військовими у порятунку життів українців. Про це пише Суспільне.

«Сьогодні хочеться від душі подякувати нашим лікарям, які героїчно під час страшної війни в Україні рятують наших дітей, наших людей. Величезне дякую за вашу силу, ваш професіоналізм і ваше добро. Дякую “Охматдит” за те, що в такий складний час продовжуєте робити добрі справи. Це дуже важливо», – звернувся до лікарів співак Дмитро Монатік (MONATIK) та виконав свій новий вірш From U to Z в оновленому варіанті.

«Хочу висловити вам від нашого гурту подяку за все те, що ви зараз робите. За те, що рятуєте життя, ви знаходитеся на роботі і рятуєте Україну, українських людей, українських дітей. Ми вам дуже вдячні. Звичайно, хочеться вже зустрітися на концертах і очі в очі вам говорити це і дякувати. І ми будемо це робити після нашої перемоги. Дякувати вам, дякувати нашим воїнам, дякувати лікарям – усім, хто зараз допомагає і рятує Україну», – подякувала медичним працівникам вокалістка гурту The Hardkiss Юлія Саніна та виконала пісню «Журавлі».

«Дорогі лікарі! Дорогий медперсонал лікарні «Охматдит». Безмежна вдячність вам за все, що ви зараз робите. За життя дітей, за надію їхніх батьків. Ви просто неймовірні», – звернувся Святослав Вакарчук, який 2 та 3 березня відвідав військові госпіталі у Вінниці та в Запоріжжі.

«Вітаю вас, люди великої професії. Думала, що вам сказати, думала, що сказати тим, хто з 2020 року відчувають себе вже на фронті. Переживши пандемію, переживши таку кількість смертей, хвороб, паніки і страху людей, ви без перерви вступили в нову війну, на новий фронт, на якому працюєте цілодобово. Все що я можу сказати, це те, що ми це розуміємо. Ми – люди, яким необхідна ваша підтримка і захист, а, найголовніше – відчуття того, що ви нас врятуєте теж цілодобово. Дай вам Боже здоров’я, сил, віри у вас кожного, хто, я сподіваюся, зараз приєднається до мене», – сказала у своєму зверненні ведуча Маша Єфросініна.

Окрім звернень українських артистів ініціатори концерту зібрали інформацію про те, які світові знаменитості підтримали українців у цей складний час і які міста світу зараз сяють кольорами українського прапора на підтримку України.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024