Екснардеп, про смерть якого заявляла його дружина, втік за кордон через Закарпаття

12 Березня 2022, 14:50
Екснардеп, про смерть якого заявляла його дружина, втік за кордон через Закарпаття 842
Екснардеп, про смерть якого заявляла його дружина, втік за кордон через Закарпаття

Депутат минулого скликання українського парламенту від «Народного фронту» Євген Дейдей, про смерть якого заявляла його дружина – живий.

Про це повідомляють «Волинські новини», з посиланням на високопоставлене джерело «Країни» в Нацполіції.

«Труп не знайдено. Причину нібито смерті не встановлено. Водночас ми затримали людину, яка другого березня о 17:40 вечора допомагала Дейдею переправитися через кордон у Закарпатській області. Затримано людину, яка організовувала незаконний його перехід через кордон до Румунії. Тікав він з великою сумою грошей», – повідомили «Країні» у Нацполіції.

До слова, 10 березня його дружина Дарина, а також друзі у соцмережах повідомили про смерть екснардепа. У повідомленнях йшлося, що уродженець міста Рені на Одещині Євген Дейдей загинув. Він воював в АТО з 2014 року, того ж року був обраний до Верховної Ради за списком «Народного фронту», нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня. Згодом працював помічником начальника Головного управління Національної поліції міста Києва.

Як повідомив журналіст Василь Крутчак, Євген Дейдей в перші дні війни відправив свою сім’ю за кордон.

«Він залишився в Закарпатській області. Думав, що робити? В Київ не дуже хотілось повертатись, бо там стріляють. А коли вирішив покинути Україну, було вже пізно, бо на той момент чоловіків вже не випускали з України.

Тому Женя намутив фальшивий паспорт на чуже ім‘я і незаконно пересік кордон України) От і вся так звана «загибель» Дейдея», – написав він.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39