Британська мисткиня Джекі Морріс допоможе українським дітям-біженцям

07 Березня 2022, 19:29
Британська мисткиня Джекі Морріс допоможе українцям-біженцям 1433
Британська мисткиня Джекі Морріс допоможе українцям-біженцям

Мисткиня Джекі Морріс передала книги зі своїми ілюстраціями та власноруч прикрашеними сусальним золотом обкладинками для благодійного аукціону, щоб допомогти українцям-біженцям.

Про це повідомили на телеграм-каналі cynical_publisher. Сама ж авторка написала про це на своїй сторінці у фейсбук. У дописі вона додала посилання на благодійний збір «PACKED WITH HOPE» для українських дітей-біженців.

Відома британська мисткиня Джекі Морріс отримала від видавця кілька примірників нової книги Ліз Гайдер, якій пророкують статус нового британського бестселера.

Замість того, щоб розігрувати їх у giveaway і нарощувати свою і так чималу аудиторію підписників, Джекі додала на обкладинки кілька пір‘їн із сусального золота і передала ці примірники для благодійного аукціону на підтримку українських біженців.

Нагадаємо, що до цього ж благодійного збору-допомоги для українських дітей-біженців також долучилися британські видавці, які мають на меті зібрати та надіслати до сусідніх з Україною держав 10 тисяч наплічників, для чого необхідно 75 тисяч фунтів стерлінгів.

Читайте також: Співак Sting підтримав українців-біженців

Фото з аукціону:

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024