Соліст гурту Kalush розповів, чому пісня «Stefania» стала гімном незламності України

07 Березня 2022, 18:42
Олег Псюк 2044
Олег Псюк

Пісня «Stefania» українського гурту «Kalush Orchestra», який став представником України на Євробачення-2022, стала не тільки фаворитом серед глядацького голосування на Нацвідборі, але й гімном незламності українців під час російської терористичної агресії.

Пише 24 Showbiz.

Соліст Kalush Orchestra Олег Псюк розповів, чому пісня «Stefania» стала гімном незламності українців. Лідер гурту пояснив, що його трек для Євробачення не мав протестного чи бойового духу, адже був присвячений мамі. Однак йому зрозуміло, чому пісня поліпшує настрій у важкий час.

«Stefania, в принципі, – це пісня, яка написана для мами, яка потім потрапила на Євробачення, а тепер я можу її вважати протестною піснею. Хоча там про це немає ні слова, але вона от стала як раз тою піснею, в якій дуже багато українського етнокоду. І яка його максимально зараз піднімає, бойовий дух нашої країни...» — поділився музикант.

«Взагалі наша пісня стала, як то кажуть, другим гімном війни зараз. І я думаю, що не хотілось, звичайно, щоб це було при таких умовах. Але є те, що є», — додав Олег Псюк.

Читайте також: Учасник Kalush Orchestra вступив до лав тероборони

Послухати пісню можна тут:

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024