«Трус-білорус Путіну продався», — Сергій Міхалок звернувся до військових Білорусі

07 Березня 2022, 16:30
Сергій Міхалок 5070
Сергій Міхалок

Звернення Сергія Міхалка, вокаліста гуртів «Ляпіс Трубецкой» (до 2014 року) і «Brutto» (дотепер), до громадян і військових Білорусі.

Відео виклали на ютуб-каналі BRUTTO NOSTRA.

Співак записав емоційне звернення до «нешановних захисників» Білорусі й закликав їх здаватися.

«Без єдиного пострілу путін привів свою орду до Білорусі. І звідти ху*рять ракетами по Україні. Якби ви були захисниками, ви би дали їм п*зди», — Сергій Міхалок.

Також він розповів, що в Чернігові від обстрілів російської армії постраждали його рідні. 

«У Чернігові зараз під обстріли потрапили сім'ї моїх рідних. Там живуть батьки моєї Олени. Мама — проста бібліотекарка. А в її найкращої подруги, в Марини, яка буде дружкою на нашому весіллі, в її батька відірвало ноги. Він годину тримався і помер. І все це ху*ярять із Білорусі. Тому ніх*я ви мені не «братішки». 

Ви ті, хто не добився успіху в спорті, хто вивчив 3-4 прийоми, хто постійно заздрить успіхам людей з вищою освітою. Ви вандали, бл*ть. Ви вмієте тільки розганяти бабусь і хлопців, які не вміють себе захистити.

Але тут, в Україні, ви зустрінетеся з такими, бл*ять, справжніми захисниками, що ви оху*їєте».

«Трус-білорус путіну продався, а побачив українця — зразу обісрався. Так і буде. ... Тому послухайте уважно, нешановні, якщо ви сюди рипнетеся, ідіть зразу здаватися, і тоді ви збережете свої бл*дські життя», — Сергій Міхалок.

Читайте також: Переговори України та РФ на українсько-білоруському кордоні

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024