У Луцьку запрошують до участі у флешмобі «Діти за ПЕРЕМОГУ УКРАЇНИ»

07 Березня 2022, 14:54
Фото ілюстративне 1026
Фото ілюстративне

У Луцьку запрошують дітей до участі у мистецькому флешмобі «Діти за ПЕРЕМОГУ УКРАЇНИ». Роботи, зроблені під час нього, виставляться на благодійному аукціоні, метою якого є матеріальна допомога ЗСУ.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Департаменту культури Луцької міської ради.

Для участі потрібно:

1. Взяти великий формат паперу (який є вдома, можна використати паперовий пакет, чи обгортковий), фарби, фломастери, маркери чи олівці і намалювати плакат, картину із закликом до перемоги, чи висловом про любов до України, підтримку воїнам, чи заклик світу на допомогу. Проживіть, обговоріть, продумайте і намалюйте.

2. Наведіть на себе камеру телефону і зробіть фото, де ви з картиною, котру тримаєте в руках.

3. Наведіть на себе камеру і запишіть коротке відео (10-15 с), де ви з картиною проговорюєте слова, котрі виходять з вашого серця: «Слава Україні», «Україна переможе», «Просимо закрити небо», «Я — українець і я цим пишаюся» і так далі. Ваш месендж, котрий ви посилаєте в світ.

4. Перешліть це відео та фото в групу АРТ-студії «ПЯТЕРНЯ», в якій ви зареєстровані.

5. Батьки, бабусі та дідусі, допоможіть в цій справі своїм чадам. При цьому розкажіть їм, що це реальна допомога армії та всім людям, постраждалим від російської агресії, що це реальна дія до перемоги!

Всі без вийнятків фото та відео будуть використані для створення фільму, котрий буде транслюватися всіма соцмережами, на ютуб-каналі. Це побачить весь світ! Про українських дітей, вашу творчість і правду війни дізнається весь світ!

Найцікавіші картини, відео та фото будуть нагороджені безкоштовним сертифікатом навчання в АРТ-студія «ПЯТЕРНЯ». Всі художники отримають дипломи: «Творчість задля перемоги України!»

Ваші роботи будуть виставлені на аукціон. Всі кошти з продажу ваших малюнків будуть передані на потреби Збройних Сил України!

Організатор АРТ-студія «ПЯТЕРНЯ», керівник — Тетяна Мялковська (0505439824).

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024