Співачка з Рівного Eileen заспівала «Ой у лузі червона калина»

07 Березня 2022, 13:36
Співачка Eileen 4080
Співачка Eileen

Співачка з Рівного Олена Андросова, відома за псевдонімом Eileen, переспівала українську народну пісню «Ой у лузі червона калина».

Відео вона опублікувала на своєму офіційному ютуб-каналі.

«24 лютого Росія брутально вдерлася у нашу країну. Збройні сили України зараз мужньо б'ються за свободу нашої країни та кожного з нас. Весь прибуток з цього відео буде відданий на гуманітарну допомогу українцям, постраждалим від агресії Росії, а також на допомогу ЗСУ», — написала під роликом співачка. 

А також додала посилання на фонди для охочих допомогти фінансово українській армії та українцям, які постраждали від російської агресії.

«Ой у лузі червона калина» — це українська народна пісня, гімн Українських січових стрільців.

Читайте також: Ютубер The Kiffness разом з Андрієм Хливнюком зробив ремікс на українську пісню

Довідково: Eileen, справжнє ім'я Олена Андросова — українська перекладачка, блогерка і співачка з міста Рівного. Eileen робить кавери українською мовою на композиції з серіалів «Відьмак», «Гра престолів», гри «Скайрім» та інших. Має 86 тисяч підписників на ютубі. 4 вересня 2021 виступила на фестивалі популярної культури Comic Con Ukraine у Києві. На запрошення Південноафриканського артиста The Kiffness, відомого своїм «нявкаючим» треком Alugalug Cat, взяла участь у «Міжнародному симфонічному мешапі», під час якого музиканти з усього світу доповнили котячий хіт звуками віолончелі, укулеле, флейти, а також барабанами, гітарою, лоу-вістлом і вокалом.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024