Фронтмен гурту «Пирятин» Іван Семесюк приїздив до Луцька

07 Березня 2022, 12:12
Фронтмен гурту «Пирятин» у Луцьку 1583
Фронтмен гурту «Пирятин» у Луцьку

До луцької студії МіКStudio приїздив фронтмен київського гурту «Пирятин» Іван Семесюк.

Про це повідомив на своїй фейсбук-сторінці Андрій Тимчук, вокаліст луцького гурту «ФлайzZzа», артдиректор та діджей клубу «Кораблик — Оболонь».

«Хотів би поділитись кайфом від нашого об’єднання в ці складні часи. Хоча, впевнений, ви й самі це відчуваєте щодня. Ми, як молекули, штовхаємо один одного та спільно робимо важливі кроки для нашої країни.

Так от, окрім волонтерських справ, ми, люди культури, не забуваємо і про те, що мусимо займатися просвітництвом та подальшим виготовленням культурного продукту. Днями до мене зателефонували Олександр Петренко та Настя Волдінер і попросили організувати можливість запису для одного класного чувака, який завітав до Луцька. Ним виявився Іван Семесюк – фронтмен гурту «Пирятин», український художник, письменник, автор та ведучий проекту InstructionUA. Відразу ж на моє прохання підтримати та допомогти відгукнулись Андрій Мороз та Сергій Бугайов із луцької студії МіКStudio. За що вам, дядьки, окреме спасибі. 

Ми записали та відзняли цікавий і важливий для сьогодення матеріал, який незабаром Іван з робочою групою змонтують та запустять в мережу», — йдеться в дописі.

«Отже... Про що хотів донести.. Друзі, наша небайдужість і згуртованість здатна робити дива. Разом ми сила! Давайте об’єднуватись. Гуртом, як кажуть, і путлєра легше бити», — Андрій Тимчук.

Читайте також: Вогнем і мечем: ФлайzZzа змонтував кліп для свого хіта з кадрів розбитих окупантів

Фото Yanina Nespryadko
Фото Yanina Nespryadko
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
09:50
22.04.2024