Alina Pash зі сльозами на очах звернулася до українців і попросила вибачення

02 Березня 2022, 12:18
Alina Pash 1373
Alina Pash

Співачка Alina Pash, яка перемогла у Нацвідборі Євробачення-2022, проте через поїздки у Росію та Крим її дискваліфікували, опублікувала на своїй інстаграм-сторінці звернення до українців.

Alina Pash виклала на своїй сторінці в Instagram відео, де вона плачучи співає свою пісню «Тіні забутих предків», яку виконувала під час Нацвідбору, а на завершення звернулася до українців.

Читайте також: Alina Pash виступала у Криму: чи порушує це правила Євробачення

«Пишучи цю пісню я й не знала, що ми й справді будемо переживати такі часи... Український народе, разом... Разом! Бракує слів, щоб описати той біль, який переживають усі зараз мільйони людей... Але ми переможемо! Вірю, вірю, вірю! Слава Україні! Слава Нації! Смерть, бляха, кінченим ворогам!» — Аліна Паш.

 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Читайте також: Чи була Alina Pash у Криму: Суспільний мовник перевіряє інформацію

Також у коментарі співачка пояснила, чому вона всі попередні роки не висловлювалася щодо війни на Донбасі:

«Напишу ще для всіх тих, хто захоче мені написати про «а как же 8 лет Донбас», «чий Крим», «сєпаратістка-малороска» — йдіть разом із рускім ваєнним карабльом нах*й. Я кожному і кожній із вас не збираюсь пояснювати те, що ви ніколи не зрозумієте, як і ці кончені промиті гівном пропаганди із росії, що у нас війна», — Аліна Паш.

Читайте також:

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024