Укрпошта оголосила конкурс на найкращу марку «Русский военный корабль, иди на х*й»

01 Березня 2022, 23:57
Конкурс 1721
Конкурс

Укрпошта оголосила національний конкурс ілюстрацій на тему «Русский военный корабль, иди на х*й».

Найкраще зображення надрукують масовим тиражем на першій українській поштовій марці в умовах воєнного стану, повідомив у фейсбуці генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський. Пише Українська правда.

«Українська марка, яка є таким же символом держави, як прапор, герб та гімн сьогодні святкує ювілей – 30 років. На честь цього свята ми в Укрпошті багато чого планували, але через війну з Росією вирішили святкування замінити Всеукраїнським народним конкурсом – конкурсом на найкращий ескіз поштової марки під назвою: «Русский военный корабль, иди на#уй!», – розповів Смілянський.

До конкурсу можуть долучитися професійні ілюстратори, аматори та усі охочі. Марка буде міжнародною, тож кожен зможе відправити її в будь-яку країну. 

Для участі необхідно намалювати та відправити свої ескізи до 4 березня на адресу [email protected] з позначкою «Конкурс», з вказанням прізвища та імені автора роботи і його контактних даних (телефон або e-mail).  

Роботи необхідно представити у вигляді малюнка, графічного макета з візуалізацією в електронному вигляді у форматі jpeg, 600 dpi. Кількість робіт від одного учасника не обмежена.

Усі ілюстрації, що надійдуть на конкурс роботи будуть представлені на сторінці Укрпошти у Facebook для проведення народного голосування. 

Конкурсну роботу, що набере найбільшу кількість голосів, надрукують Укрпоштою масовим тиражем на першій українській поштовій марці в умовах воєнного стану.

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024