Художник Нікіта Тітов створив плакат до нової вистави театру «ГаРмИдЕр»

18 Лютого 2022, 17:54
Нікіта Тітов 1231
Нікіта Тітов

Добре відомий художник Нікіта Тітов створив плакат до нової вистави театру «Гармидер» — «За серпанком», поставленої за романом Івана Корсака «За серпанком, загадковим серпанком».

Про це повідомили на сторінці театру у фейсбуці.

Ідею, вміщену на 250 сторінках історичного роману Івана Корсака, художник виразив у лаконічному та водночас гострому зображенні. Образ загрозливої символіки агресора, як і решта його робіт, таких, як «оборонні символи міст», — це реакція на складні історичні процеси, що нині гостро актуалізувалися.

Нагадаємо, вистава «За серпанком» відбудеться 24 лютого. Як кажуть організатори, прем'єра вистави «ЗА СЕРПАНКОМ» від київського режисера Богдана Бондара — це надзвичайний мікс очікувань.

По-перше, несподівано цікавий для луцького глядача акторський склад. Крім акторів «Гармидера» (Павло Порицький, Сергій Книшук, Тарас Кравчук, Сергій Панас, Юлія Яцун) у виставі зіграють: київська акторка Анастасія Сегеда та актор Волинського обласного театру ляльок Олег Даниленко. По-друге, сам формат постановки історичного роману на сцені обіцяє неординарність. І, нарешті, гострота тем — хіппі, наркотики, війна, радянське шпигунство — підігріває очікування.

Читайте також: 

Театр «ГаРмИдЕр» готує виставу за твором Івана Корсака

Плакат, створений Нікітою Тітовим
Плакат, створений Нікітою Тітовим

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024