Всі громади Сарненщини долучилися до всеукраїнського флешмобу

17 Лютого 2022, 09:13
Сарненці вийшли на площу 506
Сарненці вийшли на площу

У середу, 16 лютого, в Україні вперше відзначають День єднання.

Жителі Сарненщини долучилися до одночасного підняття Державного Прапору з усією Україною. Виконати Державний Гімн України та підняти синьо-жовтий стяг на центральній площі міста Сарни зібрались чимало небайдужих мешканців, про що повідомляє кореспондентка Район.Сарни.

«День єднання – це не чергове свято у календарі. Це день, що демонструє нашу готовність об'єднувати зусилля заради нашої держави. День, який вкотре нагадує нам про те, що сила нашої Батьківщини – в єднанні. І не лише українських земель, а наших дій і поглядів. Наші серця завжди вірили в Україну — неподільну й незалежну. Україна — рівноправна країна, а український народ — це самодостатній народ. Разом ми зможемо відстояти не тільки свої землі, а й своє майбутнє як вільного українського народу, — прокоментував голова Сарненської райдержадміністрації Олександр Кохан. – Дякую всім громадам Сарненщини за єдність у всеукраїнському флешмобі. Ми власним прикладом показали, що українці вміють об’єднуватися заради миру».

Також до всеукраїнського флешмобу долучилися всі 11 територіальних громад Сарненщини та провели патріотичні заходи на підпорядкованих територіях.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024