«Вільні люди»: у Луцьку співали БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ

16 Лютого 2022, 18:22
БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ 1683
БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ

Гурт БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ відіграв у Луцьку два концерти поспіль в рамках свого великого туру «Вільні люди», який завершиться у серпні на НСК «Олімпійський».

Подія відбулася 15 лютого. Два повних зали із додатковими місцями – так лучани зустріли своїх кумирів у розважальному центрі «Промінь». Серед них була й журналістка Район.Культура.

Суміш сміху та сліз, щирого кохання та ніжної батьківської любові, піднесений патріотичний дух та заклик до благодійності – усе це показали БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ своїми піснями.

Фронтмен гурту Сергій Танчинець багато жартував та охоче спілкувався із глядачами. 

«На жаль, «Зорі запалали» ми сьогодні не зіграємо», – сказав із усмішкою музикант на початку концерту.

Очевидно, він так вирішив «подразнити» публіку, адже цю пісню просять заспівати на усіх концертах гурту. Почали ж із композиції «Забрала ніч», яку соліст вважає однією з найкращих у новому альбомі.

Хоч і пісні виконувалися по-різному – від повільної лірики до рокерського драйву, та впродовж усього концерту був присутній дух єдності та патріотичний настрій серед усіх гостей. «Слава Україні!» лунало у залі неодноразово. 

Фронтмен постійно повертався до актуальної теми війни, російської агресії та сили духу українців.

«Ми зараз такі на взводі і трошки сконцентровані на агресії росіян. «Вільні люди» – це про всіх нас з вами, бо ми є з вами вільними», – пояснив музикант.

Під час виконання пісні «Вільні люди» на екрані показали відомих людей, які роблять або ж робили все можливе і неможливе, щоб вберегти Україну. Але Сергій Танчинець зауважив, що таких людей зараз дуже багато, і не тільки ті, кого усі знають.

Окрему увагу Сергій Танчинець звернув на свою сім'ю, адже на концерті була присутня його дружина. За словами музиканта, їй рідко вдається побувати на таких заходах, особливо в турі. Фронтмен заспівав чутливу пісню, яку він написав разом з Олегом Харчуком, співпродюсером гурту, який тривалий період проживав у Луцьку.

«Пісня називається «Малий» – це пісня від батька до сина. В Олега народився син декілька років назад. У домі з'явилась дитина, і він вирішив написати про свої почуття. В мене теж є син, і в мене те багато таких самих емоцій. Але не потрібно обмежуватися гендером, хочеться щоб ця пісня сприймалась від батьків до дітей», – поділився музикант.

Сергій зізнався, що найкрутіші дві події у його житті – це народження його дітей. 

«Я хочу, щоб всі відчули, що найкрутіше, що в нас є – це кіпіш від наших діточок. Якби їх не було, і не було би цього кіпішу, то нам було би скучно», – зауважив музикант.

Гурт тричі співав на біс, та робив це щиро та охоче, адже Луцьк дуже тепло прийняв своїх улюблених музикантів. На завершення БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ обрали композицію, яку колись присвятили сучасним українським Героям «Моя країна». Сергій Танчинець взяв до рук прапор України та виконував композицію разом із залом, який стоячи в унісон підспівував артисту. 

Фото Наді МАЛАХОВОЇ

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024