Аліна Паш поїде на Євробачення-2022: думки людей

13 Лютого 2022, 09:10
Виступ Аліни Паш на Нацвідборі 2088
Виступ Аліни Паш на Нацвідборі

Співачка з Закарпаття Аліна Паш перемогла на Нацвідборі Євробачення та представлятиме Україну у травні в Турині, Італія.

Журналісти Район.Культура дивилися пряму трансляцію Нацвідбору 12 лютого.

Виконавиця отримала найвищий бал від суддів, але посіла друге місце серед глядачів. Своєю чергою, Kalush Orchestra перемогли у глядацькому голосуванні, та журі оцінило гурт на третю сходинку. Тож згідно з правилами відбору, саме Аліна поїде до Італії.

Нагадаємо, що співачка неодноразово потрапляла у скандали за зв'язок із Росією, а саме колаборації з російськими музикантами, виступи в окупованому Криму та й самій РФ. 

Читайте також: Alina Pash виступала у Криму: чи порушує це правила Євробачення

Суддями цьогорічного національного відбору на Євробачення стали Тіна Кароль, Джамала та Ярослав Лодигін.

Аліна Паш презентувала пісню «Тіні забутих предків», в якій за її словами, – присутні вся енергія та зв'язок із пращурами. Аліна зізналася, що її команда була проти цієї пісні, проте вона настояла на своєму.

Kalush Orchestra представили пісню «Stefania», яку соліст гурту присвятив своїй мамі. Сюрпризом для нього стала її поява у прямому ефірі. Він був дуже зворушений. 

Читайте також: Kalush Orchestra презентували пісню для Євробачення: перші відгуки

У мережі зараз багато невдоволень щодо «національного» вибору, адже Kalush Orchestra все-таки перемогли у глядацькому голосуванні. Українці кажуть, що голосування фальсифіковане та й взагалі не чесне. Ярослав Лодигін назвав Kalush «людьми з гір», і мовляв, досить презентувати Україну в Європі такими людьми. Нагадаємо, що Аліна Паш – з Закарпаття.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024