У Підгайцівській громаді відзначили найкращих читців творів Лесі Українки

11 Лютого 2022, 15:34
Переможці конкурсу 453
Переможці конкурсу

У бібліотеці № 6 міста Луцька відбувся конкурс читців поезії Лесі Українки, організований громадською організацією «Фундація розвитку сільської молоді», де взяли участь учні Лищенського ліцею.

Про це повідомили в групі Підгайцівської територіальної тромади у фейсбуці.

Захід проходив 5 лютого. Троє талановитих учнів ліцею разом зі своїми керівниками брали участь у конкурсі. Члени журі досить високо оцінили виконавську майстерність, сценічну культуру, індивідуальну манеру декламування представників Підгайцівської громади.

І місце у старшій категорії зайняла учениця 8 класу Софія Антонюк. Керівниця — вчителька української мови та літератури Євгенія Назарук

І місце у молодшій віковій категорії зайняв Владислав Портечко, учень 5-А класу. Керівниця — вчителька української мови та літератури Тетяна Шнит.

Грамота за участь у конкурсі вручена Надії Буравській, учениці 6-Б класу. Керівниця — вчителька української мови та літератури Раїса Таренда.

Директор Лищенського ліцею Наталія Сікора розповіла, що вже не вперше співпрацює з організаторами конкурсу — ГО «Фундація розвитку сільської молоді» у різних проєктах, а участь у конкурсі читців «Леся за Лесю» стала доброю традицією.

Талановиті школярі з Лищенського ліцею отримали грошові винагороди та цінні призи. Приємними та цінним подарунком від організатора виявились брошури Конституції України.

Читайте також: Одну з вулиць Струмівки назвуть на честь Миколи Голованя

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024