Kalush Orchestra презентували пісню для Євробачення: перші відгуки

07 Лютого 2022, 17:05
Kalush Orchestra 1766
Kalush Orchestra

Фіналісти Нацвідбору на «Євробачення 2022» Kalush Orchestra презентували пісню «Стефанія», яку вони підготували для конкурсу.

Відео з'явилось на ютуб-каналі гурту 7 лютого.

Конкурсна пісня «Стефанія» присвячена мамі Олега Псюка.

«Стефанія – так звати мою маму. Цю пісню посвятив їй і цю пісню ми будем представляти на Євробаченні 🇺🇦. Це щирий і душевний трек, в якому є український етнокод. Європа дуже кайфує від цього стилю», – каже музикант.

Нагадаємо, що учасниками гурту Kalush Orchestra є волиняни – Ігор Діденчук та Віталій Дужик.

Новостворений Kalush Orchestra на відміну від основного реп-колективу KALUSH,  робить акцент на реп із фольклорними мотивами та українську автентику. Обидва гурти існують паралельно.

Читайте також: Kalush Orchestra пройшли у фінал Нацвідбору Євробачення

За декілька годин після прем'єри трек зібрав 22 тисячі переглядів в ютубі та безліч відгуків. Журналісти Район.Культура зробили підбірку перших вражень на конкурсну пісню. Усім пісня сподобалась, особливо прихильники відзначають приспів.

«Калуш – це відкриття української музики. Пацани, я не знаю як ви встигаєте випускати стільки хітів, але не зупиняйтесь!», – Андрій Задворняк.

«От і я хочу, щоб це почули у цілому світі...продовжуйте та поліпшуйте славну традицію Go_A», – Тата Бецька.

«Калуш – Топ. Як же гарно звучить Українська Мова. Дякуємо Калуууш ! Віримо у Вас», – Ярина Мірошниченко.

«То якийсь феномен!!!! Ви найкращі українські виконавці! Гордість переповнює!», – Олександр Федорів.

«Думаю, що для іноземців буде звучати, як для нас Емінем. Живо, ново, цікаво, свіжо, думаю має право бути на Євробаченні) Бажаю успіху, буду голосувати за вас!», – Наталя Янтарна.

«Співаю разом з Вами, хоч і не маю музичного слуху. Добре, що дома сама... ніхто не чує. Хлопці, розірвіть там всіх на фіналі! Вболіваю за ВАС», – Оксана Скляр.

«Пісня – одна з найкращих претендентів на перемогу у фіналі Відбору. Як показала практика, українські етномотиви дуже заходять європейцям, важко сказати як це буде сприйматися 2 рік підряд, але тут ви урізноманітнили репом. Не знаю, чи правильний це крок, бо як правило на євробаченні більше цінується поп, але звучить дуже приємно, особливо приспів. Що ж почекаємо реакцій від іноземців», – Богдан Кучеренко.

«Чуваки ви круті!!! Мій голос на Євробаченні за вас! Не тільки Україна має це почути, а весь Світ! Дякую що ви робите для нашої музики та культури», – Надія Бойко.

«Боже, мурашки, це неймовірно, бажаю успіхів на Євробаченні, а краще – перемоги!!!», – Катя Мельничук.

«Kalush Orchestra, ви круті! Бажаю вам перемоги в національному відборі на Євробачення. Зробіть так, аби вся Європа шаленіла від вашої пісні. Ви це точно зможете», – Василь Камінський.

«Калуш, на Євробачення має їхати Калуш, і тільки Калуш!!! Реп має бути на Євробаченні! Це ж так крутооо», – Ярослава Васійчук.

Також нагадуємо, що фінал Національного відбору на «Євробачення 2022» пройде 12 лютого у Центрі культури та мистецтв національного авіаційного університету в Києві, що на проспекті Космонавта Комарова, 1, найближча станція метро – «Шулявська». Початок прямого ефіру о 19:00. 

Читайте також: Alina Pash виступала у Криму: чи порушує це правила Євробачення

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024