У Луцьку відбулися інтерактивні тренінги для культурних менеджерів

07 Лютого 2022, 13:07
У Луцьку відбулися інтерактивні тренінги 611
У Луцьку відбулися інтерактивні тренінги

У Луцьку відбулися тренінги «Інтерактивна культура», організовані департаментом культури Луцької міської ради та ВОГО «Перспективи Волині» в рамках проєкту «Інтерактивна культура» за підтримки House of Europe та ЄС. Заходи проводилися впродовж 3 та 4 лютого.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Департаменту культури Луцької міської ради.

Учасники тренінгів — працівники клубних, бібліотечних, музейних установ, викладачі вищих навчальних закладів та представники громадських організацій.

Захід відбувся за участі директорки департаменту культури Луцької міської ради Тетяни Гнатів, яка зазначила, що діджиталізація культурних процесів є вимогою часу, і набуті знання та практичні навички допоможуть культурним менеджерам у пошуках нових форм роботи з цільовими авдиторіями та стануть поштовхом для нових ідей у реалізації інноваційних проєктів.

Учасники тренінгів ознайомилися з платформою для створення ігрових інтерактивних заходів через мобільний додаток, а також дізнались, що таке «гейміфікація» та як її використовувати у закладах культури, ознайомилися з можливостями програмного забезпечення зі створення ігор через мобільний додаток.

За результатами навчання створено та апробовано 2 культурно-мистецькі квести: «Мурали Луцька» та «Крізь призму часу» за Google-картою центральними вулицями міста. Після завершення тренінгів усі учасники отримали сертифікати.

Читайте також: У Волинському краєзнавчому музеї відкриють нову виставку

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024