«Розмову в Музеї Корсаків» транслюватиме «12 канал»

05 Лютого 2022, 14:00
Бекстейдж Розмови в Музеї Корсаків ВІДЕО 3153
Бекстейдж Розмови в Музеї Корсаків

В ефірі 12 каналу щосуботи о 15:00 і щонеділі о 18:00 транслюватиметься програма Розмова в Музеї Корсаків, яку створює команда Район.Культура.

Це – серія пізнавальних відеоінтерв'ю зі відомими українськими митцями або їхніми представниками. Авторка і ведуча програми – культурулогиня Світлана Федонюк, яка спілкується зі своїми візаві у Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків.

Фільмування і монтаж забезпечує творча група «12 каналу», дизайнер програми – Дмитро Авраменко. 

Команда проєкту ставить перед собою завдання – познайомити українців з провідними національними митцями, філософією їхньої творчості з перших уст.

«Зірки сучасного українського мистецтва є відомими у професійних колах, серед колекціонерів, поціновувачів та експертів, але часто вони залишаються незнайомі і незрозумілі широкій аудиторії. Хоча, за словами Сергія Жадана, в Україні є 40 мільйонів потенційних споживачів культури. Сподіваємося, наша програма оживить інтерес до творчості українських художників, а хтось із глядачів вперше в житті відвідає виставку», – пояснює продюсерка програми Наталія Пахайчук. 

Першими гостями програми стали знамениті художники Павло Маков, Петро Антип, Влодко Кауфман, Лев Скоп, а також Романа Патик – дружина покійного нині Володимира Патика. Усі випуски можна переглянути на ютуб-каналі Район.Культура


 

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39