Арсен Мірзоян презентує в Луцьку свій новий альбом

04 Лютого 2022, 18:10
Арсен Мірзоян 1579
Арсен Мірзоян

У Волинському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені Т. Шевченка 25 лютого пройде великий концерт, присвячений 10-річчю Арсена Мірзояна на сцені і презентації його нового альбому «Монархія».

Журналістів Район.Культура повідомили про це організатори.

Готуйтесь до двох годин відкриттів, здивувань і потужної енергетики, перед якою неможливо встояти!

«Це буде концерт, коли кожна нота зіграна чесно!», – обіцяє Арсен Мірзоян.

Глядачів чекає дві години шаленого драйву, справжньої чоловічої лірики, яскравого світлового шоу, фантастичної атмосфери, вражаючих прем’єр і найулюбленіших пісень за 10 років, які будемо співати усією залою.

Організатори гарантують: концерт Арсена Мірзояна 100% стане найгучнішою подією цієї зими у Луцьку!

«Сталевий голос України», а саме так називають Арсена Мірзояна, давно став символом мужності і романтизму на українській сцені.

У своїх піснях співак відверто ділиться особистими історіями та надихає любити.

Його красивий тембр та чоловічий шарм не залишають байдужих, глибокі і чесні пісні з чоловічим характером одразу западають у серце, а живі виступи не просто запам’ятовуються, а раз і назавжди полонять, даруючи відчуття приємного шоку і ейфорії.

Історія успіху Арсена Мірзояна настільки ж унікальна, як і його творчість. У рідному Запоріжжі він довгий час працював на металургійних заводах. Мріяв про сцену, але втратив слух… Та замість того, щоб здатися, відновив здоров’я і вирішив підкорювати сцену.

У 2011 році став фіналістом шоу «Голос країни». Коли Україна почула його унікальний тембр, побачила артиста, який готовий йти проти правил, аби тільки не зрадити своїм принципам, про Арсена Мірзояна заговорили і… полюбили.

Тонкий філософ вміє у своїх піснях проживати наші життєві історії. Його музика надихає любити, а відео мають мільйони переглядів.

Свій перший альбом Арсен Мірзоян презентував у 2011 році. Відтоді він — номінант безлічі музичних премій, його пісні очолюють головні хіт-паради країни, а концерти супроводжуються аншлагами.

Цікаво, що свій новий, шостий по рахунку, альбом «Монархія» Арсен Мірзоян попри карантин зумів записати у колаборації з американськими музикантами.

«Саундпродюсер Віталій Телезин запропонував змінити локацію – ми подумали і вирішили, що це має бути Америка. Запропонували нашим музикантам знайти в Америці хороших музикантів для гарної колаборації. До нас приєдналися піаніст Фіма Чупахін і Владімір Опсеніца, гітарист «Океану Ельзи». Саме він і обирав студію в Америці: як наш агент, ходив у розвідку. Називав нам ціни, в яку копійчину ми маємо влетіти. Але обирав він недовго – почався карантин. Тому ми почали записувати альбом онлайн. У нас ніч, а в них – ранок. Ми вмикалися в ефір і працювали таким чином», – розповідає Арсен Мірзоян.

За емоціями нова платівка вийшла вражаючою! «Монархія» яскрава, щира, глибока, з підтекстами і сенсами, які торкаються кожного серця.

«Колись зародилася в голові така думка, що кожен чоловік – монарх своєї справи, свого будинку, своєї сім’ї. Це його «монархія», де панують його закони. І колись ця монархія впаде. Вона обов’язково впаде», – розповідає про назву нового альбому Арсен Мірзоян.

На концерті 25 лютого саме лучани одними з перших наживо почують прем’єри нових пісень, які скоро будуть розривати хіт-паради та бити рекорди переглядів на YouTube.

На додачу – традиційно буде багато спілкування із публікою,  а також всі наші улюблені пісні з усіх попередніх альбомів Арсена Мірзояна:  «Бувай, малий», «Вінні-Пух», «Джеральдіна», «Паперовий сніг», «Королева», «Не Магеллан», «Подружка» та багато інших.

Приходьте надихнутися на справжні почуття і отримати незабутні емоції 25 лютого о 20:00 на концерті Арсена Мірзояна у Волинському театрі імені Т. Шевченка.

Квитки на концерт коштують від 330 гривень.

Купуйте квитки у один клік на сайті за посиланням.

Не забувайте: саме на цьому сайті ви можете замовити офіційні квитки за кошти програми «єПідтримка», які отримують всі, хто вакцинувався.

Читайте також: В Луцьку відбудеться концерт гурту ФІОЛЕТ

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром