У Луцьку Сергій «Колос» Мартинюк презентуватиме новий роман

02 Лютого 2022, 10:39
Сергій Мартинюк 1182
Сергій Мартинюк

Фронтмен гурту «Фіолет», артдиректор фестивалю «Бандерштат» Сергій «Колос» Мартинюк презентуватиме роман «Король дощу» у Луцьку.

Про це Район.Луцьк повідомили організатори.

Це історія про пару закоханих, що проживають і переживають ковідну весну в столиці, про віднайдення втраченого і ціну, яку ми готові заплатити, аби змінити щось по-справжньому. Костя і Мар’яна на самоізоляції починають заново знайомитися із собою, одне одним та з близькими. Вони сміливо віддаються почуттям, страхам і сексуальним бажанням.

Це типові представники покоління зумерів, свідомість яких формувалася в епоху інтернету. Попри різні смаки, погляди на життя і соціальний статус, їхні почуття переросли в кількарічні стосунки. Раптовий спалах епідемії змусив героїв повернутися до батьківських стін і по-новому відкривати для себе спілкування з рідними, позначене травматичним спадком минулого.

По-новому вписувати себе в тривожну реальність напівпорожнього Києва з його підпільними барами, панічними настроями в очах над масками і неможливістю планувати майбутнє.

Презентація відбудеться 10 лютого о 16:00 у приміщенні Волинської державної обласної універсальної наукової бібліотеки імені Олени Пчілки (вулиця Шопена, 11). Модеруватиме презентацію давня подруга Сергія з часів бурхливої націоналістичної і рокерської юності Ірина Качан.

Читайте також: Сергій «Колос» Мартинюк написав нову книгу

Подія відбудеться за підтримки Луцької літературної резиденції «Місто натхнення».

Сергій «Колос» Мартинюк — український музикант, поет, письменник, громадський діяч, організатор фестивалів, засновник та лідер гурту «Фіолет». Автор двох романів та поетичної збірки. Перший роман, «Капітан Смуток», став одним із найяскравіших прозових дебютів останніх років в українській літературі, другий «Рок-н-рол» — присвячений закуліссю української рок-сцени.

Ірина Качан — луцька журналістка, редакторка Інформаційного агентства Волинські Новини. За фахом — філологиня-україністка. 15 років працює у сфері ЗМІ та PR.

Читайте також: В Луцьку відбудеться концерт гурту ФІОЛЕТ 

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024