Фільм «Номери», в якому зіграв рівнянин, вийшов онлайн

31 Січня 2022, 14:18
Максим Девізоров і Ахтем Сеітаблаєв на зйомках 744
Максим Девізоров і Ахтем Сеітаблаєв на зйомках

В онлайн-кінотеатрі Takflix вийшов фільм «Номери» від режисерів Олега Сенцова та Ахтема Сеітаблаєва, в якому зіграв актор з Рівного Максим Девізоров. Стрічка доступна на території України з англійськими субтитрами.

Про це повідомило медіа #ШоТам.

«Номери» — це антиутопія про ув’язнене суспільство, яке намагається побороти свої страхи і здобути свободу. Люди-номери живуть за чіткою системою влади. Але їхнє життя змінюється з появою нового жителя, який не знає тутешніх законів. Фільм складається з п’яти актів. Перші чотири акти знімались в однакових декораціях. Для знімання п’ятого акту збудовану декорацію було знесено та на її місці збудовано іншу за два дні.

В основі стрічки — однойменна п’єса Олега Сенцова. Під час створення фільму режисер перебував у російській в’язниці. Усі деталі кастингу та зйомок він обговорював із Ахтемом Сеітаблаєвим у листуванні. Це перший український фільм, створений без фізичної присутності режисера.

Окрім Максима Девізорова, головні ролі у фільмі виконали Ірина Мак («Спіймати Кайдаша»), Віктор Жданов («Спіймати Кайдаша», «Додому», «Кіборги», «Вулкан»), Марія Смолякова (зірки серіалу «Перші ластівки»). 

Композитор — Мілош Єліч, аранжувальник гурту «Океану Ельзи». 

Режисером монтажу фільму став Ярослав Камінський, який працював над монтажем фільмів «Холодна війна» (2018) та «Іда» (2013) Павла Павліковського

Читайте також: «Чіпляє до мурах», – перші враження від фільму «Стоп-Земля»

Світова прем’єра фільму відбулась на ювілейному Берлінському кінофестивалі у 2020 році в межах програми Berlinale Special.

Трейлер фільму «Номери»: 

Довідково: Максим Девізоров — український актор кіно та театру з Рівного. Широка популярність прийшла до нього після ролі Дениса Денисенка в молодіжному детективі «Перші ластівки». Продовжив зніматися у «Перші ластівки: Zалежні» 2020 року. Того ж року на екрани вийшла комедія «Fake», в якій актор зіграв одну з головних ролей — Марка. Окрім фільму «Номери», брав участь у зйомках стрічки «Найкращі вихідні», яка вийде в український прокат з 2 лютого 2022 року.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024