У Шацьку до Дня Соборності розгорнули двохсотметровий український прапор

25 Січня 2022, 10:36
У Шацьку до Дня Соборності розгорнули двохсотметровий український прапор 464
У Шацьку до Дня Соборності розгорнули двохсотметровий український прапор

Студенти та викладачі Шацького лісового фахового коледжу імені Валентина Сулька долучилися до флешмобу «Живий ланцюг єдності», присвяченого Дню Соборності України.

Про це повідомляють у пресслужбі навчального закладу.

Перед присутніми виступив директор коледжу Ігор Жмурко, який зазначив, що державне свято, яке відзначається 22 січня, має важливе значення для всіх нас. Адже саме в 1919 році на площі перед Київською Софією було урочисто проголошено Акт Злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки. Щороку в цей день у різних куточках України проводяться акції живих ланцюгів Соборності.

Естафету коледжу передали від Луцького міського молодіжного центру, а саме 200-метровий Прапор України, якого студенти разом з директором і педагогічним колективом розгорнули перед головним корпусом навчального закладу, створивши «живий ланцюг Соборності», що символізує єдність українського народу до свободи.

Читайте також: У Сваляві відзначили День Соборності України

Під гаслом «Україна у нас єдина» студенти синьо-жовтим стягом створили фігуру у формі серця, яке символізує єдність і любов до України.

Соборність — це єдина незалежна держава, де є своя історія. Від сходу до заходу, від півдня до півночі — одна єдина Соборна Україна! Сила нашої держави — в єдності нашої Батьківщини!

 
Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024
16.04.2024
Афіша