Бандуристка з Ковеля заспівала на «Голосі країни»

24 Січня 2022, 14:21
Ярина Солоненко 897
Ярина Солоненко

Ковельчанка Ярина Солоненко виступила у шоу «Голос країни» на телеканалі 1+1.

Даний випуск вийшов в ефір 23 січня.

Зазначається, що Ярині – 21 рік, вона працює у магазині одягу. 

«Мені дуже подобається працювати у магазині, але все-таки я розумію, що моя душа лежить до співу, і тому я прийшла сюди – на «Голос країни». Для мене цей проєкт є не тільки для того, щоб я могла себе заявити, як українська співачка, а ще й для того, щоб я змогла продовжити спадщину мого прадіда. Прадідусь грав на скрипці. Але батьки віддали мене на прекрасний музичний народний інструмент – бандуру. Саме з бандури все і почалося – вся українська душа, вся музика», – каже Ярина Солоненко.

На шоу вона прийшла втілити свою дитячу мрію.

«Сама я з маленького містечка Ковель Волинської області. Сьогодні на цю сцену я прийшла аби представити своє місто і здійснити свою дитячу мрію», – сказала Ярина Солоненко.

Під час вибору на осліп дівчина заспівала й одночасно виконала на бандурі пісню Христини Соловій «Fortepiano».

На жаль, жоден із суддів не повернувся до неї. Зазначивши, що їй заважає музичний інструмент. Таким чином Ярина не змогла пройти далі.

У коментарях до відео з виступом рішення суддів викликало обурення у користувачів мережі, оскільки більшості глядачів сподобався голос і виступ дівчини. 

«Один з кращих голосів, який я чув в даному випуску», «Неймовірно вражаюче виконання. Пронизує до кісток», «Як можна було не повернутися до такого голосу?», – зазначають користувачі мережі у коментарях до відео.

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024