Нерозривний ланцюг єдності та патріотичні пазли: у школі Моршинської громади відзначили День Соборності

22 Січня 2022, 12:51
Нерозривний ланцюг єдності та патріотичні пазли: у школі Моршинської громади відзначили День Соборності 539
Нерозривний ланцюг єдності та патріотичні пазли: у школі Моршинської громади відзначили День Соборності

Щороку 22 січня в Україні відзначають День Соборності. Саме цього дня у 1919 році був проголошений Акт возз'єднання Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки. У містах та селах країни організовують акції та заходи на честь важливої для історії нашої держави події.

Не оминули увагою визначну дату і в Лисовицькому ліцеї Моршинської громади. Про те, як тут вшанували День Соборності, розповіли на сторінці навчального закладу у Фейсбук:

«З метою виховання в підростаючого покоління глибокої поваги та любовi до Батькiвщини, людської гiдностi, формування національної свідомості школярів, виховання у них почуття патріотизму та з нагоди відзначення Дня Соборності України, учні школи,  тримаючи державний прапор створили нерозривний, символічний ланцюг єдності, щоб відчути дух дружби, свободи і гордості за свою державу». 

Проведено уроки історії України на теми: «Ідея Соборності України: минуле, сучасне, майбутнє», «Державність, соборність, стабільність».

У шкільній бібліотеці була організована тематична виставка літератури — «Тільки в єдності наша сила», — розповідають у дописі.

Читайте також: У Володимирі відбулися урочистості з нагоди Дня Соборності України

 
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024