Вечір прем'єр соціального проєкту відбувся в студії одного із рівненських телеканалів

20 Січня 2022, 18:04
Соціальний проєкт «Можливості без меж» 1298
Соціальний проєкт «Можливості без меж»

Вечір прем’єр соціального проєкту «Можливості без меж» відбувся у студії телеканалу ITV media group.

Громадська організація «Нація Талантів» презентувала результати другого сезону соціального проєкту «Можливості без меж» у форматі телепроєкту. Журналісти Район.Культура дізналися про це від пресслужби громадської організації «Нація Талантів».

Нагадаємо, «Можливості без меж» реалізовано за підтримки Управління у справах молоді та спорту Рівненської обласної державної адміністрації.

На знімальному майданчику телеканалу ITV media group зустрілися усі учасники проєкту, зокрема молодь з інвалідністю та їх зіркові партнери, які об’єдналися у пари та стали героями соціальних відео та світлин. Під час презентації відбулася прем’єра соціальних роликів, у яких підіймаються важливі соціальні меседжі.

«Дякуємо усім учасникам другого сезону за відриті серця, сміливість та рішучість взяти участь у проєкті. Сподіваємося, що спілкування у парах соціального та зіркового учасників буде продовжуватися, принаймні, нам цього дуже хотілося б. Нехай досвід, здобутий під час проєкту, буде корисним та цінним у спілкуванні з людьми із особливими потребами, а пережиті емоції вечора прем’єр залишаться у пам’яті на усе життя», — побажала координаторка проєкту Надія Пивовар.

Також привітала команду і учасників проєкту із завершенням сезону керівниця ГО «Нація талантів» Оксана Ігас.

«Щиро вітаю усю нашу команду, соціальних учасників та їх зіркових партнерів із втіленням завершального етапу другого сезону. Вечір прем‘єр у колаборації з телеканалом ITV media group — це не тільки новий формат ринку івент-менеджменту Рівного, а ще цікавий вражаючий досвід, який залишиться яскравим спомином у житті кожного, хто брав у нім участь. Спільними зусиллями нам вкотре вдалося довести, що РАЗОМ МИ ЗАВЖДИ МОЖЕМО БІЛЬШЕ!», – сказала вона.

Засновниця студії балету «Флеш» Дарина Гриценюк також відгукнулася на пропозицію стати зірковою учасницею проєкту.

«Дякую Оксані Ігас @oksanaihas за запрошення та можливість взяти участь у Проєкті. Познайомитися з чудовими, чуйними, талановитими людьми, з дітками, які не перестають мріяти та вірити у Дива. Дякую Софійці та її Батькам за те, що примножують любов і не втомлюються передавати традиції. Дякую усій команді @artmodels.ua за ідею створення цього проекту.  Хай наші серця та серця наших дітей будуть сповнені любов'ю, радістю, миром та красою», – сказала хореографиня.

Поділилися своїми враженнями  учасниці проєкту.

«Сьогодні побачила багато непростих дитячих доль… Які ці дітки щирі, радісні, привітні та відкриті, як вони радіють життю і кожному моменту, як наполегливо над собою працюють, аби досягти своїх маленьких і великих цілей… І їх батьки, які, попри всю складність виховання особливої дитинки, радіють та пишаються успіхами своїх дітей! Тільки їм відомо, скільки це зусиль, терпіння і щоденної праці», — розповіли Анна та Уляна Кондратюк.

Олена Єсип, викладачка вокалу КЗ «Клеванська спеціалізована школа» РОР, також поділилася думками після отрманого досвіду після участі в проєкті.

«Неймовірний день!!!! У студії телеканалу ITV media group проходили зйомки двосерійної телеверсії фіналу другого сезону соціального проєкту «Можливості без меж». Подія під назвою – «Вечір прем'єр». Організаторами цього проєкту є територія ARTMODELS та громадська організація «Нація Талантів». Щиро радію та сердечно вітаю своїх учнів класу сольного співу КЗ «Клеванська музична школа» - Дарину Оліфір та Діану Дейнеко, учні, які також навчаються у КЗ «Клеванська спеціальна школа №1 1-3ст» РОР, а також Сніжану Васільєву, яка навчається у Клеванському ліцеї №2 з успішною участю у телепроєкті! Дуже приємно спостерігати за дівчатами в кадрі! Пишаюся кожною!!! А ще сьогодні не зміг приїхати на зйомку наш життєрадісний хлопчик — Сергійко Броновицький...захворів! Цю важливу місію, з дозволу директора закладу Фалко Євгенії Василівни я взяла на себе! Разом із зірковим наставником Сергія Іваном Рокіщуком, ми спілкувались з ведучими проєкту та отримали нагороди! (кубок та диплом передам Сергійку при зустрічі, як одужає). Це було дуже душевно! А пісня Сергія «Так просто бути щасливим» стала лейтмотивом нашого сюжету! Спостерігаючи за гостями в студії, помітила, що люди були дуже розчулені сюжетом! Взагалі, кожна історія соціальних учасників проєкту особлива і дуже щемлива! Спасибі тим людям, які доклали зусиль, щоб все задумане відбулось! Це титанічний труд! Низький уклін майстрам своєї справи!», – розповіла музикантка.

Олена Семенович, режисерка соціальних відеороликів проєкту, висловила подяку учасникам.

 

«Дякую зірковим і активним рівнянам, які відгукнулися на нашу пропозицію - відео скоро буде у вільному доступі. І особливе ДЯКУЮ батькам кожного соціального учасника – Ви  сміливі, сильні, мужні, добрі, терплячі, витривалі - ви ГЕРОЇ. Хай Бог вас береже!!!» , – сказала режисерка.

Після трансляції телеверсії двох серій «Вечір прем’єр – Можливості без меж» усі соціальні  відеоролики будуть на каналі ГО «Нація Талантів». 

Нагадаємо, проєкт став успішним та показав свою актуальність і важливість. Упродовж двох років команда «Можливості без меж» отримала чимало позитивних  відгуків та вагомих нагород.

У 2020 році ця соціальна ініціатива отримала перемогу Всеукраїнського конкурсу проєктних ініціатив «Волонтерство: від усвідомлення до дії», до Міжнародного дня волонтера та Дня благодійництва.

У вересні 2021 року відеоролик «Вивчіть кілька фраз жестовою мовою» першого сезону проєкту отримав перемогу у номінації «Краща соціальна реклама дитячої студії» на ХІІІ Міжнародному дитячому медіафестивалі «Дитятко», який відбувався у Харкові. 

Наприкінці 2021 року громадську організацію «Нація Талантів» відзначили у конкурсі «Кращі практики молодіжної роботи Рівненської області 2021» у номінації «Інклюзивний розвиток (включення вразливих груп молоді) та волонтерство».

Ці відзнаки спонукають продовжувати реалізовувати ідеї у площині взаємодії соціальних та зіркових учасників і вже восени 2022 року нас чекає третій сезон соціального проєкту «Можливості без меж»!

Команда проєкту — Надія Пивовар, Олена Семенович, Ярослав Бондарчук, Мар’яна Ігас, Наталія Топчій, Валерій Якимчук, Оксана Ігас.

Локація Вечора прем’єр – студія телеканалу ITV media group.

 

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024