У громаді відбувся фестиваль «Різдво у Луцькій родині»

17 Січня 2022, 14:57
Фестиваль «Різдво у Луцькій родині». 645
Фестиваль «Різдво у Луцькій родині».

У Луцькій громаді відбувся традиційний фестиваль «Різдво у Луцькій родині».

Про це повідомили на сайті Луцької міської ради.

Фестивальні заходи відбувались у Луцьку та у селах територіальної громади. А в неділю, 16 січня, мешканці громади зібрались на Театральному майдані у Луцьку  для спільної коляди.

Під час фестивалю для присутніх співали, щедрували, колядували фольклорні колективи, камерний ансамбль «Con Moto», хор «Кредо», відомі виконавці – Алла Опейда, Інна Кириченко, Сергій та Роман Скулинці, «YARA», «Давня казка» та інші.

Привітати усіх присутніх зі святами прийшли Луцький міський голова Ігор Поліщук, заступник голови Волинської обласної ради Григорій Пустовіт, заступник голови Волинської облдержадміністрації Людмила Тимощук, Генеральний консул Республіки Польща у Луцьку Славомір Місяк, священнослужителі.

«Вітаю усіх з Різдвом Христовим. Сьогодні ми вчергове зібралися уже на традиційному фестивалі “Різдво у Луцькій родині”. Хочу побажати усім міцного здоров’я, аби свято Різдва Христового подарувало нам надію і добрі зміни у нашому житті. Бажаю, щоб Господь благословив нашу громаду на успіх, розвиток і процвітання, а Україні дарував мир і злагоду», – сказав Ігор Поліщук та подякував усім, хто долучився до організації заходу, учасникам фестивалю.

Крім того, під час заходу міський голова  вручив відзнаки переможцям та призерам конкурсу на найкраще новорічне оформлення об’єктів та закладів «Вітражі новорічних фантазій». Загалом до участі в конкурсі зголосилось 28 закладів. Серед них — ресторани, кафе, офіси, розважальні центри та квіткові крамниці, які діють на території Луцької міської територіальної громади.

Так, перемогу у конкурсі отримав ресторан «Cafe de Vino». Друге місце - кафе-кондитерській «Капучіно» та студія квітів і декору «With love». Третє — квіткова крамниця «Пеонія», кафе «Не про хліб» та офіс студії реклами «Partyzan agency.

Читайте також: У Підгайцях відбувся фестиваль колядок

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024