Виступали під чужим брендом: викрили артистів, які видавали себе за Волинський народний хор

15 Січня 2022, 17:04
Виступали під чужим брендом: викрили артистів, які видавали себе за Волинський народний хор 1097
Виступали під чужим брендом: викрили артистів, які видавали себе за Волинський народний хор

Керівник Волинського народного хору Олександр Стадник застукав на гарячому артистів, які виступали на корпоративі під брендом його колективу.

Про це чоловік розповів на власній сторінці у фейсбуці, передає кореспондентка Район.Культура.

Олександр Стадник зазначив, що дізнався про так званих артистів випадково.

«Чисто випадково (а може так долі треба було) я взнаю, що одну з організацій ввечері на корпоративі вітає Волинський народний хор. Оскільки, у нас на цей день не було заплановано ніяких ні концертів, ні тим більше корпоративів, вирішив особисто познайомитись з новим Волинським хором», – пише Олександр Стадник.

У ресторані «Старий полковник», де мав відбутися виступ, адміністрація підтвердила, що всі чекають Волинський народний хор, але вони запізнюються, бо десь затримались. Тому, і сам пан Олександр вирішив дочекатися артистів.

«Я прекрасно розумію, що назвись ти яким хочеш ім'ям, чи то «Свято», чи «Будні», чи якось інакше і запропонуй людям заплатити гроші за те, що ти їх привітаєш – ніхто й «ламаного гроша» не дасть. А от Волинський хор – це бренд, це відомо, це звучить. То чому б не скористатись. Стикаємось з цим досить часто, але вчора я вперше вирішив все ж вивести все і всіх, як то кажуть, «на чисту воду».

І тут справа зовсім не в тому, що і як вони співають і грають, я не збираюсь робити якийсь професійний аналіз чи, тим паче забороняти співати наш репертуар. Але всі мають знати, що дуже часто під маркою «Волинський народний хор» діють звичайні шахраї, або просто безсовісні люди», – зазначає керівник хору Олександр Стадник.

Він зауважує, що колектив на відео незаконно використовується бренд Волинського хору та повністю виконує його репертуар.

Олександр Стадник, керівник державного академічного Волинського народного хору офіційно заявив, що гурт на відео, як і деякі інші, які користуються назвою «Волинський народний хор» і пропонують свої послуги, не мають ніякого відношення до колективу і не мають права використовувати цю назву.
«Тому прошу всіх, як юридичних, так і фізичних осіб, при пропонуванні ким би то не було послуг від імені Волинського народного хору, звертатись до мене особисто за телефоном 067-9112363, або до нашого адміністратора 050-2578909», – зазначив Олександр Стадник.

 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024