Сергій «Колос» Мартинюк написав нову книгу

14 Січня 2022, 18:14
Сергій «Колос» Мартинюк 2024
Сергій «Колос» Мартинюк
Сергій «Колос» Мартинюк написав новий роман «Король дощу». 
 
Книга вже в друці у Видавництві Старого Лева і з'явиться у продажі 8 лютого. Журналісти Район.Культура дізналися про це зі сторінки автора у фейсбуці.
 
Сергій Мартинюк анонсував, що невдовзі оголосить передпродаж ексклюзивних примірників зі своїм автографом.
 

«Король Дощу» – історія любові пари неідеальних людей в декораціях перших місяців ковідного карантину весни 2020 року. Історія давніх образ, болісних досвідів і пошуків своєї ідентичності на тлі можливого кінця світу.

Костя і Мар’яна – типові представники покоління зумерів, свідомість яких формувалася в епоху інтернету. Попри різні смаки, погляди на життя і соціальний статус, їхні почуття переросли в кількарічні стосунки. Раптовий спалах епідемії змусив героїв повернутися до батьківських стін і по-новому відкривати для себе спілкування з рідними, позначене травматичним спадком минулого.

По-новому вписувати себе в тривожну реальність напівпорожнього Києва з його підпільними барами, панічними настроями в очах над масками і неможливістю планувати майбутнє. Можливо, настав час розібратися з собою, поки Король Дощу не зійшов на свій трон і жертви ще не знають, що вони жертви?

Новий роман Сергія «Колоса» Мартинюка – книжка про віднайдення втраченого і ціну, яку ми готові заплатити, аби змінити щось по-справжньому.

Читайте також: Фіолет випустив нову ліричну пісню

Довідково. Мартинюк Сергій Володимирович народився 28 грудня 1987 року у Дубні. Український музикант, письменник, лідер рок-гурту «Фіолет» та супутніх сайд-проектів (Kolos & Brothers, ТраТаТа та інші), громадський діяч, артдиректор фестивалю «Бандерштат».

З 2004 по 2009 роки активно займався громадською діяльністю, учасник Помаранчевої революції, головний редактор локальних молодіжних видань в Луцьку та їх активний дописувач.

В 2007 році став ідейним натхненником та одним із співорганізаторів фестивалю «Бандерштат», нині – одного із найдавніших та найбільших музичних фестивалів сучасної України. По сьогодні є артдиректором заходу.

В 2009 разом з Андрієм Олексюком, який на той час був басистом луцького гурту «В.О.Д.А.», створив музичний гурт «Фіолет», один із найпопулярніших молодих поп-рок колективів країни, у списку якого чотири повноцінні альбоми, активні теле- і радіоротації, понад десять всеукраїнських турів і десятки тисяч слухачів по всій країні.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024