Працівників Маневицької селищної ради віншували різдвяними піснеспівами

14 Січня 2022, 11:35
Працівників Маневицької селищної ради віншували різдвяними піснеспівами 564
Працівників Маневицької селищної ради віншували різдвяними піснеспівами

Вшановуючи давні українські традиції, у цей величний тиждень колядники відвідали Маневицьку селищну раду. Про це повідомила кореспондентка Район.Маневичі.

Під час візиту віншувальники бажали керівництву Маневицької громади та колективу селищної ради щастя і радості, усяких гараздів у Новому році. До селищної ради завітали дитячі колективи обох маневицьких ліцеїв, молодіжний хор разом з настоятелем Храму Святих мучениць Віри, Надії, Любові та матері їх Софії – протоієреєм Михайлом Мельничуком, хор священнослужителів у складі настоятеля Храму на честь ікони Божої Матері «Живоносне Джерело» протоієрея Тарасія Огородника, настоятеля Сергія Шемчука та священника Івана Артемчука Свято-Воскресенського храму, настоятеля Свято-Троїцького Храму с. Прилісне протоієрея Юрія Волкова.

Завітали до селищної ради й студенти Київської духовної академії і семінарії, які своїм професійним різнобарвним, багатоголосим співом подарували справжню духовну насолоду, прославляючи народженого Ісуса Христа у різдвяних колядках та вітаючи усіх зі святами.

Працівники селищної ради на чолі з головою громади Олександром Гаврилюком щиро дякували колядникам за приємні привітання.

Читайте також: На волинському телеканалі показали як колядують в селі Шацької громади

Приєднуйтесь до Район.Маневичі у Viber, Telegram канал новин. А також Instagram.

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром