Презентували каталог «Дубно очима українських фотохудожників»

14 Січня 2022, 09:20
Презентували каталог «Дубно очима українських фотохудожників» 416
Презентували каталог «Дубно очима українських фотохудожників»

Відбулася презентація каталогу «Дубно очима українських фотохудожників».

У середу 12 січня, у Дубенській міській раді відбулася презентація каталогу, до якого увійшли найкращі світлини однойменного фотопленеру, котрий проходив у Дубні влітку 2020 року.

На презентацію запросили керівників міста, фотохудожників — учасників та організаторів пленеру, настоятелів церков — пам'яток архітектури, народних майстрів, портрети яких прикрасили каталог, представників історико-культурного заповідника та творчої інтелігенції міста.

Кураторка фотопленеру Ерна Шевчук розповіла, що у каталозі поданий перелік учасників, зафіксовані основні події та миттєвості заходу, а також зроблені під час пленеру чудові фототвори 9 відомих фотохудожників України.

«Це краєвиди Дубна з його замком, старими вуличками, пам'ятками історії та культури, парками та різними цікавинками нашого міста. Фотомитцям вдалося зробити дивовижні кадри з використанням різних технік фотозйомки та професійних композиційних прийомів», — говорить кураторка.

Серед тисяч світлин фотографи відібрали для каталогу ті, котрі, на їхню думку, найкраще ілюструють і характеризують Дубно.

Колядками та віншуваннями учасників презентації вітав ансамбль собору Різдва Пресвятої Богородиці.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024