У Рівному знімуть серіал про футбол

04 Січня 2022, 15:25
У Рівному зніматимуть серіал про футбол 406
У Рівному зніматимуть серіал про футбол

У 2022 році користувачі уболівальники й усі охочі зможуть побачити третій сезон реаліті-серіалу «Футболіст».

Нагадаємо, «Футболіст» разом із командою каналу «Трендець» знімав уродженець Рівного Дмитро Поворознюк на базі НК «Верес». Поворознюк приєднався до рівненського клубу  у жовтні 2020 року як футболіст, паралельно знімав усю «внутрішню кухню» клубу та знайомив із гравцями. Серіал став популярним. За цю роботу Поворознюк отримав відзнаку від Української асоціації футболу (УАФ).

Фани довго чекали відповіді, чи буде третій сезон «Футболіста». І ось у новорічному ефірі на каналі «Трендець» Поворознюк повідомив: зйомки продовжать.

«У Рівному в квітні відкриють стадіон. Ми хочемо показати, як будуть його добудовувати, як відбуватимуться там матчі. Я хочу сам впливати на те, яка там буде атмосфера, допомагати клубу й уболівальникам зробити топ-атмосферу. Також ми хочемо зробити кілька соціальних проєктів зі спонсорами – синергію «футбол – уболівальники – місто», – розповів Поворознюк.

Блогер також розповів, що за продовження серіалу висловилися і футболісти, і головний тренер Юрій Вірт, і особливо вболівав це президент Іван Надєїн.

Щодо особистих цілей, то Дмитро зауважив, що хотів би зіграти за команду в УПЛ.

«Я буду як футболіст тренуватися з командою, але навряд зможу потрапити в заявку. Хіба наприкінці сезону в разі, не дай Боже, травм чи довгих дискваліфікацій. Але ціль зіграти хоч кілька хвилин в УПЛ є. Це та ціль, яка буде мотивувати з середини», – додав Дмитро.

Крім того, клуб спільно з блогером уже планує офлайнові заходи в Рівному для уболівальників і міста загалом.

Щодо умов роботи Поворознюка у «Вересі», то його контракт буде підписаний до кінця сезону. Зарплата – мінімальна, ці кошти, як і попереднього разу, Дмитро передаватиме на благодійність.

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром