Ківерцівський будинок культури відзначив 40-річний ювілей

31 Грудня 2021, 09:01
Ківерцівський будинок культури відзначив 40-річний ювілей 626
Ківерцівський будинок культури відзначив 40-річний ювілей

Ювілейний концерт, присвячений 40-річчю Ківерцівського Будинку культури ім.М.П.Ковальова, відбувся 27 грудня.

Про це повідомили у Ківерцівській міській раді.

На свято завітали ті, хто писав історію закладу та ті, хто творить його сьогодення, а саме перший директор будинку культури Галина Василівна Гоменюк, яка багато років віддала своє життя сподвижницькій праці і була удостоєнна почесного звання «Заслужений працівник культури України», та нинішній директор будинку культури, заслужений працівник культури України Олександр Никифорович Бовканюк, який майже 20 років очолює колектив Ківерцівського будинку культури ім. М.П.Ковальова.

Ювілей для працівників будинку культури — це не тільки історична віха, але й привід, щоб оцінити пройдений шлях. Згадати тих, хто присвятив своє життя та талант рідному закладу.

До святкового вечора готувались ретельно, продумували все до дрібниць. Під час виступів аматори будинку культури продемонструвати найкращі творчі надбання та вражали новими номерами.

Міський голова Олександр Ковальчук спільно з начальником гуманітарного ввідділу Миколою Грибуком з нагоди свята вручив аматорам будинку культури Почесні грамоти Ківерцівської міської ради, квіти, ноутбук та святковий торт.

Читайте також: На Волині у новорічну ніч понад чотири сотні правоохоронців стежитимуть за порядком

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024