Спільнокошт Район.Культура – на фінішній прямій: зібрали 57% від необхідної суми

20 Грудня 2021, 17:01
Команда Район.in.ua 3882
Команда Район.in.ua

Кампанія Район.Культура. Спільнокошт на платформі «Велика ідея» триває вже 90 днів зі ста виділених за умовами проєкту. 

Станом на 20 грудня команда зібрала 115 тисяч гривень, що становить 57 % від необхідної суми.

Нагадаємо, кампанія зі спільнокошту видання Район.Культура на платформі «Велика ідея» стартувала у вересні і триває до 31 грудня.

За це час команда має зібрати 200 000 гривень, а тоді Фонд «Відродження» подвоїть суму і редакція отримає 400 тисяч гривень на повноцінне функціонування. Завдяки цим коштам редакція стане не просто майданчиком для новин, репортажів, інтерв'ю та статей на тему культури, а й сервісним медіа для митців, інституцій, закладів, що допоможе у спілкуванні з їхньою цільовою аудиторією. 

За 90 днів кампанії видання публічно підтримали відомі волиняни, театральна студія «БЕШКЕТники» показала прем'єру вистави «Таємниця місячного сяйва», редакція презентувала фундаторам ексклюзивний рецепт світязьких пончиків, відбулось два книжкових аукціони та три фотосесії у Музеї українського сучасного мистецтва Корсаків та Органному залі міста Рівного. 

Зараз кампанія – на фінішній прямій. До завершення залишилось 10 днів, за які потрібно зібрати ще 47% від необхідної суми. 

«Ми дякуємо усім нашим фундаторам. Нам надзвичайно приємно, що спільнота Район.Культура має вже 240 людей, які розділяють потребу в  розвитку культурної журналістики на Волині та Рівненщині. Ми запланували потужну роботу з нового року, то ж дуже надіємось, що читачі продовжать підтримувати нашу Велику ідею і до 31 грудня ми зберемо необхідних 200 тисяч гривень», – зазначила редакторка видання Іванна Антонюк. 

Нагадаємо, видання Район.Культура має на меті об’єднати шанувальників культурного продукту та митців, включитися у промоцію культурних подій, дослідити внесок вихідців зі свого регіону у розвиток національної культури, показати приклади успішних культурних політик у громадах, дієвих рішень, цікавих ідей, які можна наслідувати чи адаптувати під потреби інших регіонів

Більше про це читайте: Спільнокошт Район.Культура: на що редакція витратить 400 тисяч гривень

Стати фундатором та підтримати видання Район.Культура можна тут: biggggidea.com/project/rajonkultura. 

 
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром