Луцький блогер готує нове історичне відео

20 Грудня 2021, 15:54
Луцький блогер готує нове історичне відео 884
Луцький блогер готує нове історичне відео

Блогер-початківець з Луцька Олексій Гадзінський готує нове відео у своєму проєкті «Гадзінник».

Майбутня відеоробота буде про Домініканський монастир та кілька найяскравіших епізодів з його історії. За словами Олексія, ця тема дуже погано відома для широкого загалу. Журналістка Район.Культура поспілкувалася з «Гадзінником» про його блогерську творчість.

Нагадаємо, що попередня та дебютна робота блогера під назвою «Луцька війна: обстріл кіньми замку Любарта» стала досить популярною серед поціновувачів історії Луцька.

Читайте також: Луцька війна: обстріл кіньми замку Любарта. Епічна історія Волині

«По суті, я справді блогер-початківець, стараюсь популяризувати історію Волині. Студії не маю, хоча з часом це питання вирішиться обов'язково», – каже Олексій Гадзінський. 

Наступне відео, яке скоро з'явиться на ютуб-каналі «Гадзінник» він записував у блогер-студії бібліотеки «ДіМ».

Читайте також: У Луцьку відкрили блогер-студію для дітей

«Приємно, що Центральна бібліотека гарно інформує про свою діяльність, вони великі молодці, стільки можливостей для розвитку молодого покоління мало який заклад у Луцьку може запропонувати, з усією повагою до Луцька. Бібліотечна студія просто супер, багато обладнання, гарна обстановка, прекрасний колектив, який готовий допомогти», – розповідає блогер.

Студія звукозапису Олексія поки що, як у будь-якого початківця – вдома у дитячому наметі, із мікрофоном за 500 гривень. 

Олексій Гадзінський – політолог та маркетолог, випускник Вроцлавського університету. Проєкт «Гадзінник» – це його особистий блог, де він планує ділитися думками, дослідженнями, фото та спостереженнями. 
«Планую іноді давати слово людям, які писатимуть щось, що є мені близьким. «Гадзінник» не має якогось чіткого профілю, тому будьте готові до різних тем: я обожнюю і релігієзнавство, і політику, і новини культури, і багато іншого», – каже блогер.
Проєкт «Гадзінник» є у всіх популярних соцмережах, але автор веде його всюди по-різному. Основні платформи – телеграм для текстів та ютуб для відео, фейсбук та інстаграм – більше ознайомлювальні сторінки. Найповніша інформація, за словами Олексія – в телеграмі.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024