Заболоттівська бібліотека поповнилася майже 700 примірниками нової сучасної літератури

20 Грудня 2021, 09:21
Заболоттівська бібліотека поповнилася новими книгами 479
Заболоттівська бібліотека поповнилася новими книгами

Напередодні свята Святого Миколая Заболоттівська публічна бібліотека отримала 685 примірників нової сучасної літератури українських та закордонних авторів.

Про це повідомляють на сторінці книгозбірні у фейсбуці.

Поповнення книг відбулася завдяки сприянню завдяки державної установи «Український інститут книги» Український інститут книги.

«Усі книги просто зачаровують і викликають величезне бажання швидше взяти ці новинки до рук і, відчувши їх запах та магію, закутатись в теплу ковдру та читати, читати, читати… А приємні враження від яскравих чудових ілюстрацій, хорошої поліграфії, гарного шрифту, якісного паперу, естетики та тематики наповнення підігріють ваш інтерес», – підкреслюють у бібліотеці.

На читачів чекає безліч усяких новинок на різний найвибагливіший смак будь-якого книголюба. Зараз усі книжкові новинки проходять весь технічний процес обробки, але незабаром кожен охочий зможе їх взяти почитати.

«А ще ми обов’язково будемо знайомити з цими книгами на нашій сторінці у Фейсбук. Щиро дякуємо Українському інституту книги за такий щедрий та надзвичайно потрібний дарунок для наших користувачів!  Окрема подяка колегам з ВДОУНБ ім. Олени Пчілки за сприяння у розподілі літератури. Також щиро вдячні нашим користувачам та підписникам за вашу підтримку! Нехай Святий Миколай зігріє Вашу душу теплом надії, віри та любові!» - зауважують у дописі.

Читайте також: На капремонт першого поверху дитсадка витратять понад 600 тисяч гривень

 

Коментар
30/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024