Де на Рівненщині можна буде витратити «тисячу Зеленського»

17 Грудня 2021, 12:43
«єПідтримка» 747
«єПідтримка»

Купити книги, відвідати виставки, побувати на виставах зможуть жителі Рівненщини у рамках програми «єПідтримка».

Тисячу гривень, яку отримають вакциновані громадяни України, можна буде витратити, зокрема, на послуги креативного сектору: кіно, театрів, музеїв, книгарень. Про це Район.Культура стало відомо у пресслужбі Рівненської ОДА. 

Таким чином жителі Рівненщини матимуть можливість використати отриману 1000 гривень у Рівненському обласному академічному українському музично-драматичному театрі, Рівненському обласному театрі ляльок, Рівненській обласній філармонії, Рівненському обласному краєзнавчому музеї, Культурно-археологічному центрі «Пересопниця» ОКП «Рівнекнига».

 «У рамках програми «єПідтримка», допомога від держави через людей спрямовується на  галузі, які найбільше постраждали від карантинних обмежень. Це стосується і культурного сектору. Щоб брати участь у програмі, потрібно виконати певні умови, зокрема, мати термінали, МСС-коди. Це необхідно для того, аби відвідувачі могли розрахуватись віртуальною карткою, а не готівкою, – пояснила заступниця голови ОДА з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO) Іванни Смачило.

За її словами, частина закладів культури області вже зараз готова до цього.

«Вже сьогодні ці закладами розробляють цікаві форми співпраці з відвідувачами», – пояснила начальниця управління культури і туризму Рівненської ОДА Любов Романюк. 

Мова йде, зокрема, про абонементи на відвідування, бонусні програми, виїзні заходи на замовлення, родинні пакети та інше.

Читайте також: «Тисячу Зеленського» можна буде витратити на книги

 
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024