До Луцька приїде відомий військовий кореспондент

16 Грудня 2021, 12:40
Андрій Дубчак 895
Андрій Дубчак

У Луцьку відбудеться урочисте закриття виставки фоторепортера Андрія Дубчака, присвячена подіям на Сході України. В Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків представлена експозиція журналіста, яку відкрили 26 листопада в рамках шостого West Media Forum

Закриття проєкту відбудеться 18 грудня о 16:00. На заході охочі зможуть ставити запитання та поспілкуватися з фоторепортером. Вхід вільний. Про це журналісти Район.Культура дізналися від організаторів.

Андрій Дубчак – перший стример Євромайдану, який транслював більшість подій Революції гідності, в тому числі трагічних днів 18-20 лютого 2014 року. Фоторепортер є засновником та керівником спілки Donbas Frontliner – незалежного репортерського інтерактивного медіа про військовий конфлікт та гібридну війну РФ проти України. Це репортери на фронті та біля нього. В момент відкриття своєї виставки у Луцьку він також був на Сході. Досі продовжує знімкувати усі реалії війни. До Луцька журналіст приїде після тривалого перебування на лінії зіткнення.

«Наша ідея – показати вам повну картину того, що відбувається: війну, військових, цивільних, соціальні настрої, проблеми і позитиви», – кажуть у Donbas Frontliner.

Читайте також: «Суворо, стримано, по-спартанськи»: у Музеї Корсаків відкрили фотовиставку про війну на Сході

ДовідковоАндрій Дубчак народився і виріс в місті Калинівка, Вінницької області. Закінчив Вінницький національний аграрний університет, Факультет інформатики та обчислювальної техніки та Факультет журналістики цифрового майбутнього Києво-Могилянського університету. Лауреат конкурсу Lovie Awards у номінації Інтернет-відео за «​відео з йолки». Фіналіст конкурсу European Media Digital Award 2019 у номінації «Engagement». Золота медаль шостого міжнародного конкурсу репортерської фотографії LifePressPhoto у номінації «Гарячі новини (одиночне фото)». 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39