Школяр з Гіркої Полонки здобув перемогу на Всеукраїнському конкурсі акордеоністів

08 Грудня 2021, 15:35
Станіслав Герба 1343
Станіслав Герба

Школяр з села Гірка Полонка, що в Боратинській громаді, здобув перемогу на Всеукраїнському конкурсі акордеоністів.

Про це повідомили на сайті Боратинської сільської ради.

Юний акордеоніст дитячої школи мистецтв Боратинської сільської ради Станіслав Герба взяв участь у XІV Всеукраїнському відкритому конкурсі баяністів-акордеоністів «Візерунки Прикарпаття». Музикант продемонстрував віртуозне виконання творів та вразив своїм «фірмовим» стилем. 

Не дивно, що журі конкурсу у складі високопрофесійних музикантів із Франції, Великобританії, Литви, Словаччини, України віддали першість у віковій категорії І-Б представнику Боратинської громади Станіславу Гербі.

«Щиро вітаємо талановитого музиканта та його викладача Марію Лавренюк. Зичимо нових успіхів та перемог», – йдеться у повідомленні.

Щорічно Всеукраїнський відкритий конкурс баяністів-акордеоністів «Візерунки Прикарпаття» проводять на базі кафедри народних музичних інструментів та вокалу музично-педагогічного факультету Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка за підтримки Національної Всеукраїнської музичної спілки й Асоціації баяністів та акордеоністів України та при сприянні Міністерства освіти і науки України.

Конкурс об’єднує мистецьку спільноту навчальних інституцій України, Білорусі, Латвії, Литви, Італії та Франції у сольному та колективному музикуванні.

Читайте також: Свято наближається: у центрі Луцька розпочали прикрашати ялинки

 

 
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024