Рівненський гурт Farinhate презентував новий кліп на пісню «Номер Один»

08 Грудня 2021, 12:29
Кадр з кліпу гурту Farinhate ВІДЕО 744
Кадр з кліпу гурту Farinhate

Рівненський альтернативний гурт Farinhate випустив новий кліп на пісню «Номер Один» з зіркою спідвею Марком Левішиним в головній ролі.  

Прем'єра відбулась 7 грудня. Про це Район.Культура стало відомо на сторінці youtube-каналі гурту. 

Як розповідають музиканти, перша версія пісні з'явилась понад п'ять років тому. Її створив Павло Савенко, який в ті роки був гітаристом та головним сонграйтером в Farinhate. Робота над текстом та вокальними партіями викликала складнощі, тому після багатьох десятків годин праці, проведених на студії, трек просто відклали. 

«Влітку цього року вирішили з новими силами та бажанням підійти до задачі, а коли Олексій Семещук приніс текст, стало зрозуміло, що цього разу результату таки вдасться досягти. Запис інструментів відбувався на домашній студії групи, над вокалом та загалом», – розповідають у Farinhate. 

Внести спортивну ідею в створення кліпу музиканти вирішили, тому що спідвей – улюблений вид спорту тисяч рівнян, це фішка міста, бо в Україні спідвейні змагання проводяться регулярно лише у Рівному. 

«На нашу думку, саме спідвей найкраще передає все те, що написано в тексті до "Номер Один". Зйомка змагань не постановочна, Валерій Стратюк вів практично репортажну зйомку змагань, які проходили в Рівному 26 серпня та кілька разів переносились через зливу. З організацією зйомок нам допоміг Сергій Головня, голова ГО "Клуб вболівальників рівненського спідвею", а зіграти головну роль в кліпі погодився один з найкращих українських спортсменів у цьому виді спорту Марко Левішин», – кажуть у гурті. 

Ідея відео належить Олександру Себестьяновичу. Режисер – Валерій Стратюк. 

Оператор дрону: Ігор Бричка. Оператор/монтаж/колір: Валерій Стратюк 

На гаревій доріжці: Марко Левішин та спортсмени, які взяли участь у Міжнародному турнірі «Кубок Незалежності України та Кубок міського голови Рівного» 26 серпня.

Актори: Марко Левішин, Ярослав Гаврюсєв, Стас Надюк, Ілля Усатий. 

Аранжування/саундпродюсинг/зведення/мастеринг: Олександр Матвєєв (Grandma'pick), Артем Куралов (Grandma'pick), Олексій Казанцев (IndiUk Records, Брем Стокер, Діти Підземелля). 

Farinhate: 

  • Олексій Семещук – вокал. 
  • Олексій Дивачевський – вокал.
  • Дмитро Філіпчук – гітара.
  • Вадим Ільченко – гітара. 
  • Максим Вишневський – барабани.
  • Олександр Себестьянович – бас-гітара. 

Читайте також: Харон у човні: у Рівному на Оствиці зняли кліп гурту «FarInHate»

 
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024