Княгининівська бібліотека перемогла у конкурсі соціальних промоутерів

02 Грудня 2021, 11:32
Команда Княгининівської бібліотеки та Ірина Чебелюк 734
Команда Княгининівської бібліотеки та Ірина Чебелюк

У травні Управління соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Луцької міської ради оголосило конкурс «Кращих соціальних промоутерів». 

Зареєструватися на участь у конкурсі могли команди віком учасників від 14 до 18 років. Про це повідомили на сайті міської ради.

Серед завдань — привернення уваги до важливих соціальних проблем суспільства та шляхів їх розв'язання, популяризація здорового способу життя, вміння адекватно реагувати на різні виклики, яких вистачає у сучасному молодіжному середовищі тощо.

1 грудня 2021 року у стінах мерії відбулося підбиття підсумків і оголошення переможців зазначеної акції. До участі в конкурсі залучили 6 команд. Реалізувати свої ідеї вдалося лише чотирьом. Серед них — «Level up», «Feel Good», «Зелена громада», «Лісовички». Вони й представляли свої соцпроєкти поважному журі у складі заступниці Луцького міського голови Ірини Чебелюк та начальника управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Луцької міської ради Ліни Галан.

Процес тривав понад годину. Після скрупульозного відбору, найкреативнішою презентацією було визнано роботу команди «Level up», що представляє бібліотеку-філію села Княгининок. Молодь звернула увагу на проблему наркоманії. Додала чимало відеоінформації, роликів, розповіла про зустрічі з школярами та жителями громади, на яких розповідала про негативну роль вживання наркотичних речовин.

У підсумку переможці не лише отримали подяки й подарунки за свою ініціативність з рук представників влади, а й головний приз — сертифікат на подорож Україною. Проживання, харчування та екскурсії — усе коштом муніципалітету. У тур поїдуть п'ятеро школярів та їх наставниця Оксана Глушко.

«Помітно, що кожен з вас — це особистість. Ви вклали в перемогу час, натхнення, серце і душу. На високому рівні показали, що ви можете. Сьогоднішній конкурс — це трамплін, трамплін для тих, кому небайдужа наша громада, хто хоче змінювати світ і змінюватися сам», – підсумувала заступник Луцького міського голови Ірина Чебелюк.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024