Дует Dovhan&Zubko Piano Duo дасть у Рівному концерт в дві руки на одному фортепіано

30 Листопада 2021, 14:30
Dovhan&Zubko Piano Duo АНОНС 977
Dovhan&Zubko Piano Duo

Фортепіанний дует Dovhan&Zubko Piano Duo у складі знаних львівських піаністів, лауреатів міжнародних конкурсів Наталі Зубко та Петра Довганя презентуватиме публіці у Рівному ексклюзивну програму з творів від епохи бароко до сучасності.

Концерт відбудеться 2 грудня о 19:00 в Органному залі міста Рівного. Про це Район.Культура стало відомо у пресслужбі Рівненської обласної філармонії. 

На концерті прозвучать твори для фортепіанного ансамблю у супроводі камерного оркестру. 

«Фортепіанний дует має два варіанти: коли двоє піаністів грають на одному інструменті і коли кожен з учасників дуету грає на окремому інструменті. Дворояльний дует на сьогодні зайняв чільне місце на концертній естраді. Ансамблева гра на одному фортепіано досі в переважній більшості звучить в камерній обстановці у вузьких музичних колах. Ми хочемо, щоб даний жанр музичного мистецтва звучав на великій концертній естраді», - розповідають музиканти Dovhan&Zubko Piano Duo. 

Концерт для фортепіано в чотири руки у супроводі оркестру Сі бемоль мажор Леопольда Кожелуга «Три екстравагантні танці» Мирослава Скорика прозвучить за програмою:

  • «Вихід і щось іспансько-мавританське»
  • «Сумний блюз»
  • «Канкан зі старовинної грамофонної платівки».

Придбати квитки можна за посиланням на сайті Рівненської обласної філармонії: organ.rv.ua/event/muzy-ka-dlya-dvoh

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024