Журналістка мережі «Район.in.ua» – одна з авторів видання про героїв російсько-української війни

30 Листопада 2021, 17:39
Журналістка мережі «Район.in.ua» – одна з авторів видання про героїв російсько-української війни 927
Журналістка мережі «Район.in.ua» – одна з авторів видання про героїв російсько-української війни

Історія ветерана російсько-української війни капітана Віталія Черних, яку для видання Район.Острог підготувала журналістка мережі Галина Максимчук, увійшла до книги «Рядові неоголошеної війни».

«Рядові неоголошеної війни» – це четверте видання Серії «Золоті імена Рівненщини», яку видає Рівненська обласна організація Національної спілки журналістів України. Три попередні книги були присвячені журналістам Рівненщини. У четвертому виданні зібрали публіцистику про українських військових. «Цей збірник розповідає про сотню хлопців, дівчат, чоловіків і жінок, котрі зі зброєю в руках стали на захист України, боронячи суверенітет і незалежність держави на її східних рубежах», – ідеться в анотації книги.

Історія, яку розповіла Галина Максимчук, про острожанина Віталія Черних (позивний Фітіль), який вибрався живим із «Іловайського котла» та зумів вивести звідти кількох товаришів.

Детальніше тут: Орієнтувалися на зорі та їли дички: як острожанин вивів побратимів з оточення під Іловайськом

До речі, фото з Віталієм було представлене на вуличній виставці під назвою «Іловайськ. Спогади. 2014–2016», яку демонстрували на Михайлівській площі в Києві у серпні–вересні 2019 року.

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024