Волинські нацгвардійці відвідуватимуть культурні заклади безкоштовно

26 Листопада 2021, 16:16
Підписання Меморандуму 1195
Підписання Меморандуму

У Луцьку підписали Меморандум про співпрацю в галузі культури і мистецтва між Волинською ОДА та Західним територіальним управлінням Національної гвардії України.

Подія відбулася 26 листопада 2021 року. Про це повідомляють на сайті ОДА.

Угоду підписали усі заклади культури обласної комунальної власності Волині. Заступник голови облдержадміністрації Андрій Ярмольський, начальник відділу з особовим складом Західного територіального управління Національної гвардії України підполковник Андрій Сало та т.в.о. командира військової частини 1141 Національної гвардії України майор Андрій Хомяк своїми підписами засвідчили співпрацю між сторонами. Гарантом Меморандуму є Волинська облдержадміністрація.

Метою такої угоди є сприяння в організації культурного відпочинку військовослужбовців та популяризації культурно-мистецького життя області.

Відтак, нацгвардійці відтепер зможуть відвідувати заклади культури і мистецтва області безкоштовно, а також у рамках Меморандуму, військові частини отримуватимуть сучасну та історичну літературу українських й зарубіжних письменників.

«Дуже важливо, щоб меморандум справді працював і був дієвим задля культурного розвитку військовослужбовців. Адже культура – це не лише святкові концерти, це набагато ширше поняття», – зазначив Андрій Ярмольський.

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024